ETTERLYST: Lucas Piazón, her fra en sesongoppkjøringskamp med Chelsea i 2013, er ettersøkt av politiet i Canada for seksuelt overgrep sammen med landslagskamerat Andrey da Silva Ventura.
ETTERLYST: Lucas Piazón, her fra en sesongoppkjøringskamp med Chelsea i 2013, er ettersøkt av politiet i Canada for seksuelt overgrep sammen med landslagskamerat Andrey da Silva Ventura. Foto: , GETTY IMAGES

Chelsea-spiller etterlyst for seksuelt overgrep

FOTBALL

To av Brasils landslagsspillere under de panamerikanske leker er etterlyst av politiet i Toronto, mistenkt for seksuelt overgrep.

Publisert:

I en pressemelding etterlyser politiet i Toronto de brasilianske fotballspillerne Lucas Piazón (21) og Andrey da Silva Ventura (22). Begge var med i Brasils landslagstropp under de panamerikanske lekene, der de var med på å lede Brasil til en 3. plass.

De to er mistenkt for å ha forgrepet seg seksuelt på en jevnaldrende kvinne samme lørdag som Brasil slo Panama i bronsefinalen etter ekstraomganger, der Lucas Piazón kom inn og scoret det viktige 2-1-målet i den første ekstraomgangen.

– Det er anført at en 21 år gammel kvinne, sammmen med en venn, møtte to menn på en nattklubb i Toronto den 25. juli. De to var med kvinnen til hennes hjem, og inne i residensen forgrep de to mennene seg på kvinnen, skriver politiet i sin pressemelding.

– De to mennene er nå identifisert, og en arrestordre er utlyst for Lucas Domingues Piazon og Andrey Da Silva Ventura. Begge er mistenkt for seksuelt overgrep, heter det videre i uttalelsen.

Lucas Piazón er intet nytt navn for den ivrige Chelsea-supporter. Den 21 år gamle São Paulo-fødte angriperen kom til London-klubben i 2011, og ble allerede i sin første sesong kåret til «Årets unge spiller» i klubben.

Låner ut i øst og vest: Chelsea har 33 spillere på utlån

Den påfølgende sesongen fikk han sin første start for førstelaget, men ble i januar-vinudet sendt på lån til Málaga. Siden den gang har han måttet innfinne seg i diverse låneperioder, og denne sesongen spiller han for Championship-klubben Reading.

Andrey da Silva Ventura er keeper og spiller til daglig i Botafogo i brasiliansk serie.

Her kan du lese mer om