ETTERTRAKTET: Fredrik Gulbrandsen har kontrakt med Lillestrøm ut denne sesongen. Moderklubben får uansett utdanningskompenasjon dersom han signerer for en annen klubb, men vil foreløpig si lite om fremtidsplanene sine. Foto: Scanpix

LSK-Gulbrandsen taus om fremtiden

KRISTIANSAND (VG Nett) Lillestrøms spisstalent Fredrik Gulbrandsen (20) vil ikke kommentere den angivelige interessen fra Molde og Strømsgodset - et halvt år før hans nåværende kontrakt går ut.

  • Per Opsahl

Artikkelen er over seks år gammel

TV 2 meldte tirsdag at Molde skal være interessert i 20-åringen, og at serieleder Strømsgodset også kan være neste stopp for unggutten. Han ville ikke snakke med Romerikes Blad om ryktene før møtet med Start, og var ikke spesielt pratelysten etterpå heller:

- Jeg trives i Lillestrøm og så får vi se hva som skjer. Den neste kontrakten jeg kommer til å skrive er på minst tre år, men jeg vil ikke si noe mer, er beskjeden fra den unge angriperen når han møter VG utenfor garderoben etter kvartfinaleseieren mot Start på Sør Arena.

- Er det interesse fra utenlandske klubber også?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere...

- Vi har ikke mottatt noen bud på Fredrik, og forholder oss til at han har kontrakt med oss, sier LSK-trener Magnus Haglund til VG.

Men Gulbrandsens kontrakt varer bare ut denne sesongen, og til tross for lange forhandlinger har altså ikke partene kommet til enighet.

- Ikke noe å tenke på. Det ordner seg snart, sa Gulbrandsen til VG i slutten av mai. Nå er det tydeligvis ikke like sikkert at sønnen til LSK-legenden Tom Gulbrandsen blir værende på Åråsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

KLARE FOR SEMIFINALEN: Fredrik Gulbrandsen (t.h.) og målscorer Palmi Rafn Palmason i aksjon på Sør Arena i går. Etter 1-0-seieren mot Start er Lillestrøm klare for semifinalen i cupen. Foto: Scanpix


Manglet målet mot Start

Han spilte hele kampen da Lillestrøm vant 1-0 mot Start i går kveld. Til tross for et par gode muligheter kom han ikke på scoringslista.

- Akkurat det irriterer meg litt, men jeg tar med meg at vi vant kampen og skal spille semifinale. Det ble en skikkelig sliteseier og det er godt å vinne. Det må vi ta med oss inn i seriekampene fremover, sier Gulbrandsen.

Søndag spiller han og lagkameratene i Lillestrøm bortekamp i serien mot Rosenborg.

Les også

Mer om

  1. Lillestrøm SK

Flere artikler

  1. Fredrik Gulbrandsen solgt til Molde

  2. Solskjær med millionbud på LSK-spiss

  3. Gulbrandsen: - Ekstra godt å slå Vålerenga

  4. Pappa Gulbrandsen om sønnens cupmøte med gamleklubben: - Helt greit at de buer på Fredrik

  5. Derfor hedret Molde-Gulbrandsen død LSK-helt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder