Ødegaard taus om Madrid-besøket - tilbake i Norge

RYGGE/OSLO (VG) Martin Ødegaard (16) landet på Rygge flyplass kl. 19.35 torsdag kveld, men ville ikke si noe om todagersbesøket i Real Madrid.

Artikkelen er over fem år gammel

Noen få minutter etter at det lille flyet hadde landet kom Ødegaard ut i ankomsthallen sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og agent Tore Pedersen.

– Jeg ønsker ikke å kommentere noe som helst, svarte Ødegaard på spørsmål fra VG om han kunne si noe om oppholdet i Madrid.

Han trykket ivrig på mobiltelefonen og hastet ut i en bil sammen med faren og agenten.

16-åringen skal ha prøve i treningslære sammen medklassekameratene på fotballinja på Drammen videregående skole i morgen. Etter å ha trentsammen med Cristiano Ronaldo & co i dag, så bør det norske stortalentet være brukbart forberedt til prøven.

Mye tyder på at Real Madrid er klubben som ligger best an i kampen om å sikre seg Ødegaard. Etter en fantastisk debutsesong i Tippeligaen for Strømsgodset har «hele fotball-Europa» ligget langflate etter den kreative midtbanespilleren.

PRIVATFLY: Dette er flyet som fraktet Martin Ødegaard fra Madrid til Rygge i kveld. Foto:Knut Arne Hansen,VG

Så Real live onsdag kveld

Martin Ødegaard satt på tribunen da Real Madrid tapte 0-2 i bortekampen mot Atletico Madrid i den spanske cupen i går.

Da var det møtt frem et stort norsk pressekorps, men 16-åringen ønsket ikke å snakke med noen og forlot stadion delvis skjult med en hette.

Fotballtalentet har de siste månedene vært på flere opphold hos noen av de største klubbene i Europa. I tur og orden har han besøkt Liverpool, angivelig Arsenal, Barcelona og Bayern Mücnhen. I romjulen tok han turen til Manchester.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder