Messi ut med skade for tredje gang i år

14 scoringer på rad uten Messi-mål av Barcelona

(Real Betis - Barcelona 1-4) Lionel Messi (26) ble skadet og måtte forlate banen allerede etter 21 minutter i Barcelonas 4-1-seier over Betis.

  • Fredrik Saltbones
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Superstjernen har vært unormalt mye skadet denne sesongen, noe som har ført til at han blant annet har mistet tre kamper i La Liga denne sesongen.

Mot Real Betis måtte han gå av på grunn av en skade på baksiden av låret allerede etter 21 minutter. Lignende skader har ført til at han har haltet av banen både én og to ganger tidligere i år.

- Messis nye skade har ikke noe med den forrige. Det er det andre beinet. Men vi må undersøke hvordan det vil påvirke ham, sier manager Gerardo Martino på pressekonferansen.

- Messi vil bli testet på mandag, skriver Barcelona på sin Twitter-konto.

Neymar-scoring

Messi har ikke scoret i ligaen siden 28. september og står «kun» med åtte mål i ligaen så langt denne sesongen. Gullballen-rival Cristiano Ronaldo har dobbelt så mange med sine 16.

Han gikk av banen på stillingen 0-0, men minutter senere tok Barcelonas nye yndling ansvar.

MÅTTE GI SEG: Lionel Messi. Foto: Reuters

Neymar sendte bortelaget i føringen 1-0, før Pedro doblet ledelsen minuttet etter.

To Cesc-mål

Cesc Fábregas scoret to mål i den andre og sørget for at Barcelona nå har satt inn 14 mål på rad uten at Messi har scoret. Det har ikke skjedd siden februar 2008.

På overtid sørget Jorge Molina for at Real Betis fikk med seg et trøstemål på straffe, men det var aldri noen tvil om hvordan seieren havnet.

Barcelona topper fortsatt La Liga - tre poeng foran Atlético og seks foran Real Madrid.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder