Sportskalender

Gå til
VISER TIL KLOPP: Phil Neville mener uttalelsene til Rangnick er for uambisiøse.

Uenig med United-manageren: − Bare se hvor raskt det gikk for Klopp

Manchester United-manager Ralf Rangnick påsto at det kan ta opptil seks år før storklubben er i toppen igjen. Phil Neville mener derimot at det ikke skal så mye til.

Publisert:
Artikkelen er over ett år gammel

Her er lørdagens oddstips!

Phil Neville er nå trener i Inter Miami og har 263 kamper for Manchester United.

– Det kreves store forandringer i klubben, men ting kan fort snu, sier Neville til Sky Sports, gjengitt av Daily Mail.

Etter 0–4-tapet mot Liverpool i april mente Rangnick at det er behov for opptil 10 nye spillere.

– Liverpool er seks år foran oss, sa Manchester United-manageren som snart skal jobbe som United-konsulent, til Sky Sports.

Det argumentet mener Neville ikke holder vann.

– Det kan forandre seg på 12 til 18 måneder, sier han.

– Hvis du velger riktig manager, har de riktige spillerne og får på plass strukturen rundt klubben, så kan endringene skje kjapt. Alt som trengs er kanskje bare to eller tre nye signeringer, fortsetter Neville.

I april ble det bekreftet at Ajax-trener, Erik ten Hag (52), tar over Manchester United neste sesong.

– Bare se hvor raskt det gikk for Jürgen Klopp å snu situasjonen for Liverpool. United får nå en fantastisk, ung manager, og nå trenger han støtte og tid. Jeg tror at i den posisjonen klubben er i nå, så vil de gi han det, sier Neville

De to siste seriekampene er det likevel Rangnick som skal lede laget. Først venter Brighton på bortebane på lørdag, og det kan bli tøft for et lag som ikke har vunnet en bortekamp siden de slo Leeds 4–2 i februar.

VGs tips: Brighton - Manchester United

* Manchester United spilte mandag aften sesongens siste hjemmekamp, og vant komfortabelt 3-0 over Brentford. Det var den første triumfen på fire forsøk.

* Om Old Trafford-klubben i praksis er ute av kampen om 4.plassen så er de fortsatt med og kjemper om minst 6.plass som gir Europa League neste sesong. Det bør ligge noe motivasjon i dette - i hvert fall mer enn hva Brighton har.

* For vertene befinner seg på en anonym 9.plass. Formen er helt fin med 3-1-1 på fem seneste ligamatcher - og sist helg reiste klubben hjem fra Wolverhampton med en solid 3-0-seier.

* Men saken er at laget i beste fall kan havne på 8.plass, og at hjemmeformen har vært en akilleshæl i inneværende sesong: 3-7-7. Bare Watford og degraderte Norwich har en svakere PL-hjemmestatistikk.

* Vårt spillforslag: Manchester United-seier til 2,50 i singleodds. Spilletopp er kl.18.29 og TV2 Sport Premium og TV 2 Play sender matchen. Et mulig ekstraspill: Cristiano Ronaldo Scorer Mål til 2,80 i singleodds.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38285594336189
2Arsenal38266688434584
3Manchester United38236958431575
4Newcastle United381914568333571
5Liverpool381910975472867
  • Champions League
  • Europaliga
  • UEFA Conference League Qualification
  • Nedrykk

VG er e-kommisjonær og har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping. Oddstips gir inntekter basert på historisk e-kommisjonær-omsetning. Norsk Tipping har ikke innflytelse på hvordan VG redaksjonelt omtaler innholdet - her står redaksjonen fritt.

Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med Kickback.no