Alvorlig Njie-skade et skår i gleden da Børven holdt Odd i gullkampen

MOLDE (VG) (Molde – Odd 2–2) Moussa Njie (23) mister trolig resten av sesongen. Torgeir Børven (27) reddet Odd da gulltoget var i ferd med å forlate perrongen.

Lynvingen som nylig ble hentet på lån fra Partizan Beograd måtte forlate banen, med det som så ut som en akilles-skade.

Nå må trolig Dag-Eilev Fagermo klare seg uten Njie resten av sesongen.

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

– Det gjør vi nok, dessverre. Det er veldig trist, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til VG.

23-åringen var på sidelinjen i nærmere ett år mellom 2017 og 2018 da han spilte for Stabæk. Da med en ankelskade.

– Han er en veldig god spiller som passer oss veldig godt, så får vi se om vi får gjort noe før overgangsvinduet stenger, sier Fagermo.

Se situasjonen hvor Njie skadet seg her:

Børven-dobbel

Det så ut til at Molde skulle stikke av med alle tre poengene da Eirik Hestad fullførte snuoperasjonen fra 0–1 til 2–1, men så stod Eliteseriens toppscorer frem igjen.

Etter å allerede ha satt inn kveldens første scoring på Aker Stadion, løp han seg fri mellom Molde-stopperne og satte inn sitt andre mål i kampen.

Det var Torgeir Børvens mål nummer 15 i Eliteserien denne sesongen.

– Det er gledelig. Han har vært veldig god helt siden januar. Han er en klassespiss når han er så godt trent og i form som han er nå, sier Fagermo til VG.

Før pause satte han inn 1–0 for Odd, før en offsideplassert Leke James utlignet fra kloss hold på tampen av første omgang.

I den andre omgang scoret Molde på samme vis som i første: Et veggspill kulminerte i et hardt innlegg, denne gangen fra Martin Ellingsen på venstresiden, hvorpå Hestad kom stormende og satte inn 2–1.

LOKFØRER: Med to scoringer sørget Torgeir Børven for at Odd fremdeles har delvis heng i gullkampen. Her fra kampen mot Stabæk. Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Skuffet Molde-trener

Odd har slitt på bortebane denne sesongen, med kun åtte poeng på åtte kamper før møtet med Molde. Molde-trener Erling Moe var langt fra fornøyd med å avgi poeng hjemme mot serietreeren.

– Vi er ikke der vi skal være. Likevel skaper vi nok til å vinne, men når vi slipper inn mål som vi gjør i denne kampen, da får vi ikke tre poeng, sukket Moe.

Odds bortesnitt er ikke forbedret etter 2–2 på Aker Stadion, men gjestene fra Telemark er fremdeles kun fem poeng bak søndagens motstander.

Neste uke venter Bodø/Glimt, som står med fire poeng mer og én kamp mindre spilt før mandagens hjemmekamp mot Vålerenga.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder