STJERNER: Gareth Bale (til venstre) og Karim Benzema før Real Madrids supercup-kamp mot Atletico Madrid i 2018. Foto: Ints Kalnins / Reuters

Agenten tror Bale aldri returnerer til Tottenham

Gareth Bales agent sier at han ikke tror waliseren noen gang vil komme tilbake til Tottenham. Real Madrid betalte rundt én milliard for Bale i 2013.

 • Ole Kristian Strøm
 • Rolf Brown

Her er alle våre oddstips

Så sent som på deadline-dagen skrev The Times at Tottenham ikke hadde gitt opp håpet om å hente Gareth Bale (som rundet 30 år i sommer) tilbake.

Men når talkSPORT spør agenten Jonathan Barnett om det noen gang vil skje, svarer han:

– Jeg tror ikke det.

Barnett forklarer:

– Han er i en veldig heldig situasjon. Når kontrakten er over, vil vil han sette seg ned med familien og bestemme seg hva han skal gjøre. Gareth er veldig fornøyd der. Og la oss være realistiske: For de fleste klubber er han ikke i samme liga, økonomisk.

Onsdag er det Vikinglotto. Her kan du spille før kl. 18.00!

– Det er vel og bra å si at «dra derfra og gi opp pengene og spill et annet sted», men det handler ikke om penger. Det handler om livsstilen hans og barna hans som er vokst opp i Madrid, sier agenten.

les også

Bergwijn-scoring i debuten – Tottenham senket City i dramatisk oppgjør

I januar hevdet diverse media at Tottenham-sjefen Daniel Levy hadde vært i Madrid for å forhandle en overgang. Men Barnett sier at laget fra nord-London aldri la inn noe bud på Gareth Bale:

– Nei. Det er mulig at Levy har vært i Madrid, men jeg vet ikke noe om det. Mye er sagt av folk som ikke aner hva som foregår. Det blir artikler av folk som ikke har noen peiling på hva de snakker om, sier Bale-agenten ifølge talkSPORT.

les også

Presset øker på Solskjær: Planen fremstår litt naiv

Gareth Bale er ikke populær blant Real Madrid-supporterne. I helgen var han ikke i kamptroppen i lokalderbyet mot Atlético Madrid.

Vikinglottopotten er på ca. 30 millioner norsk kroner. Spill her før kl. 18.00!

Agent Barnett har flere ganger forsvart Bale. For et snaut år siden sa han til Sky Sports at supporterne «burde rett og slett skamme seg. Gareth fortjener den dypeste respekt. Disse supporterne burde kysse føttene hans».

Overgangssummen for Bale i 2013 var, ifølge dokumenter som ble lekket i 2016, på 100,8 millioner euro, som tilsvarer litt over én milliard kroner etter dagens valutakurs.

les også

Liverpool og Mjøndalen på samme toppliste

VG-tips: Hjemmeseier til 1,62 i odds.

* Tottenham vant 2-0 hjemme over Manchester City søndag, mens Southampton ble påført et stygt bortetap 4–0 for Liverpool.

* Men de to resultatene forteller ikke hele historien. For So'ton var ikke så svake som lørdagens smell tilsier. Og Tottenham hadde hellet på sin side, og kunne fort ha vært noen mål i minus før CIty fikk Oleksandr Zintsjenko (f) utvist og til slutt ble slått.

*Spurs-boss José Mourinho har benyttet sterke tropper tidligere i årets FA-cupkamper. Men må av forskjellige årsaker klare seg uten Ben Davies (f), Steven Bergwijn (a) og Harry Kane (a) i kveld. Dele Alli (mb) må helsesjekkes. Gjestenes Stuart Armstrong (mb) er uaktuell.

* Hjemmelaget har vunnet åtte av ni siste PL-hjemmekamper mot Southampton (8-0-1). Dét samt at José Mourinho samler på troféer er vårt utgangspunkt her. Begge Lag Scorer til 1,65 i odds er et spill-alternativ.

Hjemmeoddsen er 1,62, spillestopp er kl. 20.40 og Viasport 1 viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Gareth Bale
 3. Spansk fotball
 4. Tottenham Hotspur FC
 5. Real Madrid CF

Flere artikler

 1. Milliard-mannens Madrid-mareritt

 2. Tjener 150 mill. i året: – Det hadde vært bedre å la ham gå gratis

 3. Tjærnås om Mourinho: – Høres ut som det er ham mot resten av verden

 4. Ødegaard-overgangen: Omstridt skattegrep kan ha kostet Real Madrid millioner

 5. Dette mener Mourinho kan bli hans største bedrift

 6. «Baby-Mourinho»: – Jeg er ikke på hans nivå

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder