GUTTEDRØMMEN: Svein-Erik Edvartsen har alltid drømt om å dømme cupfinalen. I år går det i oppfyllelse. Foto: Scanpix

Edvartsen dømmer cupfinalen

Svein-Erik Edvartsen skal dømme herrenes cupfinale mellom Brann og Aalesund 6. november. Monica Larsen er kampleder når Røa og Stabæk kjemper om kvinnenes NM-tittel dagen før.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Det ble offentliggjort på Norges Fotballforbunds nettsted mandag.

- Jeg startet å dømme fotball da jeg var 14 år. Da satte jeg som mål at jeg skulle dømme cupfinalen før jeg ble 35. Det har jeg nå klart med tre års margin. Dette blir utvilsomt min største opplevelse som fotballdommer, sier Edvartsen til VG Nett.

Hamar-dommer Edvartsen dømmer sin første finale når Brann og Aalesund spiller om kongepokalen på Ullevaal første helg i november. Edvartsen har dømt 95 eliteseriekamper siden 2005 og var FIFA-dommer i perioden 2007-2008.

Flere fotballnyheter? Sjekk ut vår spesialside!

Han får med seg Odd-Jarle Hansen (Fløy) og Magnus Lundberg (Ringsaker) som assistentdommere. Anders Johansen (Brevik) er oppnevnt som fjerdedommer.

Eliteguiden: Sjekk Edvartsens ranking på årets dommerbørs

Bækkelagets Monica Larsen har 113 kamper bak seg som dommer i Toppserien og har dømt internasjonalt siden 2007. Hun dømmer sin annen finale når Røa og Stabæk gjør opp om cuptriumfen på Fornebu. Marianne B. Velo (Bøler) og Karoline G. Skjefstad (Kløfta) assisterer henne på linjene. Signe Rydland (Fitjar) er fjerdedommer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder