BOOM: Fem minutter før slutt fikk Grealish drømmetreff mot Cardiff. Det ble kampens eneste mål. Foto: ANDREW COULDRIDGE / X03808

Kontroversielle Grealish inspireres av familietragedie

Det har gått opp og ned for Jack Grealish (22) etter at han ble lanserte som et av Englands største talenter i 2015.

Publisert:

• Her er fredagens oddstips

Han fikk sitt definitive gjennombrudd da Aston Villa snudde 0–1 til 2–1 mot Liverpool i FA-cupsemifinalen i 2015, men har slitt til å leve opp til forventningene som fulgte.

Siden har han vært involvert i flere kontroverser, men nå virker han å ha roet ned på festlivet.

les også

Nainggolan: Derfor vil han ikke spille for de beste klubbene

– Jeg slet med livet i rampelyset, sa han ikke lenge før 2016 ble til 2017.

Villa-talent beklager oppførselen som skapte skandaleoverskrifter

Ennå er han i Aston Villa, klubben han har vært i siden han var seks år og som rykket ned fra Premier League i 2015/16-sesongen.

Da spilte Grealish 16 kamper for Aston Villa. Alle endte med tap.

les også

Forvirring for Real Madrids 17 år gamle storkjøp

Neste sesong kan hans Aston Villa på ny være i den øverste engelske divisjonen. Laget ligger på 4. plass i Championship (plass tre til seks spiller kvalifisering om playoff), og i midtuken var det nettopp Grealish som sikret tre poeng med en suser fem minutter før slutt mot Cardiff.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Da var eks-Aston Villa-spiss og Heimebane-aktuelle John Carew på plass på tribunen sammen med selveste prins William, og de to holdt rundt hverandre da Grealish sørget for tre viktige poeng.

Selv inspireres 22-åringen av en familietragedie.

– Grealish inspireres av minnet om broren Keelan Daniel Grealish, som døde da fotballstjernen var fire år. Keelan omkom på tragisk vis i krybbedød da han var ni måneder, og Jack drives av et ønske om å hedre hans minne på vegne av moren Karen og faren Kevin, skriver Birmingham Mail.

les også

John Carew sammen med prins William på fotballkamp

Den 2. april ville Keelan ha fylt 18 år, og i den forbindelse la Jack Grealish ut et bilde av graven til sin avdøde bror på Instagram (story).

VGs tips: Aston Villa beseiret opprykkskonkurrent Cardiff tirsdag med 1–0 – og en ny seier vil sikre laget en plass i playoff-spillet i mai. Det er tilstrekkelig motivasjon i seg selv, og vi nevner at Birmingham-vertene har vunnet seks av åtte seneste hjemmekamper.

Leeds må unnvære hele ni mann, og slik må Yorkshire-klubben benytte spillere fra U23-troppen. Gjestene har kun vunnet to ligakamper etter nyttår.

Vi kjører et hjemmespill til 1,45 i odds. Og et scorer mål-spill på Birminghams kanskje største forbruker av hårgéle, Mr. Jack Grealish, til 3,50 i odds. Spillestopp er kl. 20.40, og Viasport 3 viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder