Hva er dette?

MISFORNØYD: José Mourinho lot ikke være å vise følelser under Manchester Uniteds kamp mot Young Boys. Da Marcus Rashford misbrukte en mulighet, uttrykte Mourinho sin misnøye. Foto: CARL RECINE / Reuters

Mourinho fikk tyn for reaksjon – mener han blir forskjellsbehandlet

José Mourinho (55) havnet nok en gang i kritikernes søkelys etter å ha reagert på at unggutten Marcus Rashford (21) misbrukte en mulighet.

 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over ett år gammel

 • Her er lørdagens oddstips

Etter tirsdagens 1–0-seier over Young Boys gikk flere profilerte fotballeksperter ut og kritiserte Manchester United-managerens reaksjon.

– Du gjør bare ikke sånt som trener. Jeg ville blitt fullstendig rasende hvis treneren min gjorde det, sa Gary Lineker, mens tidligere United-stjerne Paul Scholes mener det er «dårlig for en spiller som sliter med selvtillit».

Har du husket å sette Lotto-kupongen? Gjør det her gjennom Tipster!

Nå trekker Mourinho frem Uniteds managerlegende Sir Alex Ferguson og superstjernen Cristiano Ronaldo for, ifølge ham selv, å bevise at han blir forskjellsbehandlet. Han sikter til en episode i 2009 da Ferguson også ble rasende på Ronaldo på grunn av en misbrukt sjanse.

les også

Iniesta ut mot Mourinho: – Skapte stor skade

– Jeg var misfornøyd med at en spiller misset en sjanse, det er alt. Dagen etter var det en venn som sendte meg et klipp av Cristiano Ronaldo som misset en sjanse for United, og Ferguson skrek på ham på vakker skotsk. Det øyeblikket drepte karrieren til Ronaldo, vet dere. Han ble aldri den samme spilleren igjen, sier Mourinho ironisk ifølge The Guardian.

Få med det Klopp-intervjuet med Fjørtoft som alle snakker om:

– Det skjer bare her

Da hadde han allerede gått hardt ut og hevdet at mediene behandler ham annerledes enn de andre managerne i toppen av Premier League.

– Hver gang en spiller ikke spiller for Manchester United, er det alltid rykter, alltid et problem. Spilleren må ha oppført seg dårlig, eller så må manageren ha kranglet med ham. Det skjer bare her. Dere får meg til å føle meg veldig spesiell, for jeg er tydeligvis annerledes enn alle andre, sier Mourinho.

Tipster gir deg ferske oddstips hver dag – sjekk våre siste anbefalinger!

les også

Usikker fremtid for De Gea: Vil ha Mourinho-svar

Trolig sikter han til medieoppmerksomheten rundt spillere som Paul Pogba, Alexis Sánchez og Anthony Martial, som alle angivelig skal ha kommet på kant med Mourinho.

– Hvis Willian ikke spiller for Chelsea, så er det aldri noe problem med ham og Maurizio Sarri. Det er aldri noe problem hvis Gabriel Jesus ikke får spille i City, da er det bare en vanlig Guardiola-avgjørelse. Når Fabinho og Naby Keïta ikke spiller for Liverpool, så elsker de fortsatt Jürgen Klopp, og han elsker dem. Men når Paul Pogba er på benken her, så er det et disiplinært problem. Når Alexis ikke spiller, så har han kranglet med treneren. I denne klubben får ikke spillere ha vanlige opp- og nedturer, og treneren kan ikke ta avgjørelser eller snakke om spillerne sine, sier Mourinho, som har levert flere minneverdige øyeblikk denne sesongen:

VGs tips: United-seier

Lørdag kveld kommer en ny episode av såpeoperaen om Mourinhos 2018/19-sesong, som har inneholdt mange dramatiske episoder allerede. Med hele ni poeng opp til tredjeplass Tottenham trenger de sårt en seier hvis ikke toppen av tabellen skal bli en fjern drøm allerede.

Situasjonen er enda verre for Southampton, som ligger på 18. plass etter ni strake seriekamper uten seier. United pleier å trives på St. Mary’s, der de har tatt åtte seirer på de ti siste bortekampene.

Vi anbefaler et spill på United-seier til 1,80 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er lørdag klokken 18.25.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool35303276274993
2Manchester City35233991345772
3Chelsea351861163491460
4Leicester City351781065362959
5Manchester United351611861352659
 • Champions League
 • Europaliga
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykk

Mer om

 1. Tippetips
 2. Premier League
 3. Manchester United

Flere artikler

 1. Solskjær mener stjernene må behandles annerledes: – Jeg høres veldig gammel ut

 2. Scholes fyrer løs mot «alle» i United: – Liverpool ler av oss

 3. Reagerer med undring på Mourinhos uttalelse om spillerkvalitet

 4. Carragher langer ut mot Mourinho: – Enorme problemer

 5. Så glad ble Mourinho da Fellaini ble overtidshelt

 6. Derfor gikk det galt for Mourinho: Suger ut energien

Fra andre aviser

 1. Ingen skjønte noe da Mourinho ga unggutten en pris. Nå er han uerstattelig for Solskjær.

  Aftenposten
 2. Først langet klubblegende ut mot Mourinho. Så gikk Manchester United på et nytt poengtap.

  Aftenposten
 3. Deila med tirade mot Manchester United: – Det ble rett og slett flaut

  Aftenposten
 4. ESPN: – Solskjær blir United-manager om Molde lar ham gå

  Aftenposten
 5. Mourinho mener det er tre grunner til Uniteds problemer: – Jeg vil ikke være en snill fyr

  Aftenposten
 6. Deila med tirade mot Manchester United: – Det ble rett og slett flaut

  Bergens Tidende

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder