Utskjelte Karius slår tilbake mot kritikerne - Forsvares av keeperlegende

Loris Karius (25) har fått mye kritikk, men nå tar han et oppgjør med kritikerne. Samtidig får han støtte av en keeperlegende.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Det har vært noen tøffe måneder for den tyske Liverpool-keeperen. Loris Karius hadde en forferdelig dag på jobben med to keepertabber da Real Madrid vant Champions League-finalen i mai.

les også

Klopp bryr seg ikke om å bli kalt en hykler

I etterkant ble det klart at Karius spilte store deler av kampen med en hjernerystelse, og flere mente tidlig at Karius var ferdig som burvokter i Liverpool.

Noen måneder senere er han fortsatt i klubben, men Liverpool har sprengt banken for å hente inn en ny keeper i Alisson Becker, som er ventet å ta plass som Liverpools førstevalg mellom stengene.

les også

Analyse: Dette bør Liverpool gjøre nå

Pluss content

Karius vartet opp med en ny keepertabbe under Liverpools treningskamp mot Tranmere Rovers 3–2, og har vært gjenstand for mye kritikk og hets på grunn av noen svake opptredener.

Nå har han sett seg lei av kritikken, og tar et oppgjør med kritikerne på Instagram.

Etter Liverpools 1–3-tap for Borussia Dortmund, hvor 25-åringen gjorde nok en tabbe som du kan se i videovinduet øverst, la han ut følgende melding på sin Instagram:

– Til dere som finner glede i å se andre mennesker mislykkes eller lide, jeg synes synd på dere. Hva enn det er som skjer i livet ditt som gjør at dere bærer på så mye sinne og hat, jeg ber for at det går over og at dere får oppleve gode ting.

Bildet var lagt ut på tjenesten «Instagram Story», men har siden blitt slettet.

Han har tidligere fått støtte av sin manager, Jürgen Klopp, og nå får han også støtte av den spanske keeperlegenden Iker Casillas, som tok til Twitter for å forsvare sin 12 år yngre keeperkollega.

– Disse angrepene mot Loris Karius, når skal det ta slutt? Dette gjelder så mange andre keepere også. Det finnes så mange seriøse problemer i verden for faen! La gutten være. Han er en person. Som vi alle er.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder