FUNGERER BEDRE: Henrikh Mkhitaryan (t.h.) fikk en vanskelig start på Manchester United-sesongen i fjor, under José Mourinho (i midten). Men nå har armeneren virkelig slått til. Foto: Nikolay Doychinov AFP

Mourinho forklarer United-stjernens gjennombrudd: – Han forstår meg

Her er lørdagens oddstips

Etter to kamper har Manchester United-playmaker Henrikh Mkhitaryan (28) allerede slått fire ganger så mange målgivende pasninger som hele forrige Premier League-sesong.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Armeneren, som i fjor sommer ble hentet fra Borussia Dortmund for rundt 270 millioner kroner, fikk en treg start på United-karrieren.

Enten måtte han nøye seg med innhopp fra benken, eller så var han skadet, eller så ble han rett og slett vraket av Mourinho. Prestasjonene tok seg kraftig opp på våren, men fasiten i Premier League var likevel ikke imponerende til slutt: Fire mål og én målgivende pasning på 26 kamper.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

STRÅLER: Henrikh Mkhitaryan (t.v.) har fått en drømmestart på sesongen. Her i duell med West Hams Arthur Masuaku. Foto: Jason Cairnduff Reuters

Denne sesongen har 28-åringen fått en eventyrlig start. Allerede etter to serierunder står han med fire målgivende pasninger; to mot West Ham (4-0) og to mot Swansea (4-0).

– Henrikh forstår meg. Og for å være helt ærlig, så forstår jeg ham også. Hvis han hadde forstått meg bedre forrige sesong, så ville han fått en bedre start. Samtidig ville han kommet raskere i gang hvis jeg hadde forstått ham også, sier Mourinho ifølge Daily Mail.

Les også: United og Liverpool heldige med trekningen i Champions League

– Vi har lært oss å kjenne hverandre. Han kjenner meg godt nå. Den andre halvdelen av sesongen var bra for ham. Med hans talent kommer denne sesongen til å bli enda bedre, sier Mourinho.

Instagram-kaos i Barcelona: – Det er full krig

Zlatan-ros

Manageren er ikke den eneste som har troen på Mkhitaryan denne sesongen. Det har nemlig også Zlatan Ibrahimovic, som torsdag offentliggjorde at han har signert en ny ettårskontrakt med Manchester United.

– Jeg tror dette blir Mkhitaryans sesong, for han har åpnet fantastisk. Jeg tror folk undervurderer ham fordi han ikke har et veldig stort navn. Det kan hende det er fordi han kommer fra et lite land, men denne sesongen kommer han til å få den anerkjennelsen han fortjener. Jeg setter en knapp på ham, sier svensken til ESPN.

Se videoen som får Zlatans fans til å juble:

VGs tips: Ny storseier

Lørdag kveld venter neste utfordring for Mkhitaryans og hans målfarlige lagkamerater. Etter åtte mål på de to første seriekampene er forventningene høye før hjemmekampen mot Leicester.

Vil du ha oddstips i videoform? Da bør du følge Tipster på Facebook.

Mourinhos menn sliter ikke med noen nye skader, og kan dermed stille med det samme laget som har herjet i de første kampene. Leicester viste i åpningskampen mot Arsenal, da de tapte 4-3, at de ikke er helt til å stole på i forsvar.

Derfor anbefaler vi et spill på at Manchester United slår Leicester med minst to mål til 1,70 i odds. Kampen vises på TV 2 Sport Premium. Spillestopp er klokken 18.25.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool98102171425
2Manchester City96122992019
3Leicester City9522168817
4Chelsea95221914517
5Arsenal94321312115
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder