FÅR KJEFT: Liverpool-manager Rafael Benitez mener Peter Crouch må prestere dersom han ikke skal forsvinne fra Anfield. Foto: AP

Benitez lei av Crouch-syting

Rafael Benitez mener Peter Crouch må heve prestasjonene dersom han ikke skal forsvinne fra Anfield.

  • Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VG Nett LIVE!Følg kveldens Champions League fra 20.45

Spissen spiller sin fjerde kamp fra start denne sesongen når Liverpool tar imot franske Marseille på Anfield i kveld.

Dermed fortsetter Rafael Benitez med sitt omdiskuterte rotasjonssystem - til tross for at systemet har fått mye kritikk både innad og utad.

Hva synes du om rotasjonssystemet til Rafael Benitez? Del dine meninger i Lesernes perspektiv!

Peter Crouch er en av dem som har kritisert systemet, med begrunnelsen at han trenger å spille regelmessig for å prestere bra.

Les også:- Spissene har det mye verre enn meg

Får kjeft

Men nå får han så hatten passer av den spanske manageren.

- Ansvaret ligger hos spilleren. For meg er det viktig at alle spillerne viser karakterstyrke, kvalitet og god innstilling. Med innstilling snakker jeg om vinnermentalitet, at du kjemper for din posisjon og at du er dyktig nok, sa Benitez på en pressekonferanse i går - ifølge Daily Telegraph.

- På et topplag vil du ikke høre unnskyldninger. Du vil ha spillere som er klare for hver kamp. Det gjelder alle spillerne, ikke bare Crouch, fortsatte Liverpool-manageren.

Toppscorer i fjor

I fjor scoret Peter Crouch 18 mål for Liverpool, og ble med det klubbens toppscorer. I år har Crouch har bare scoret en gang så langt.

Klubben brukte mye penger på å hente Fernando Torres. I tillegg fikk de Andrej Voronin gratis, og Benitez har antydet at Crouch kan forsvinne fra klubben dersom han ikke spiller bedre.

- Han er nødt til å utvikle seg sammen med resten av laget. Lag utvikler seg, og noen spillere forsvinner. I moderne fotball er det vanskelig å finne spillere som Jamie Carragher. En spiller som er i samme klubb hele karrieren, og som har en enorm vinnervilje, sa Benitez.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City25163665293651
3Leicester City26155654262850
4Chelsea2612594336741
5Tottenham Hotspur2611784334940
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder