HYLLES: Cristiano Ronaldo ble møtt av et fullsatt Santiago Bernabeu mandag kveld. Foto: Reuters
HYLLES: Cristiano Ronaldo ble møtt av et fullsatt Santiago Bernabeu mandag kveld. Foto: Reuters

80.000 ønsket Ronaldo velkommen

FOTBALL

(VG Nett) Real Madrids supportere skal ikke beskyldes for å gi sine nye helter en tam velkomst. 80.000 mennesker hyllet Cristiano Ronaldo mandag kveld!

Publisert: Oppdatert: 06.07.09 22:21

24-åringen ble møtt av rundt 80.000 tilskuere da han dro den hvite Real Madrid-trøya over hodet på Santiago Bernabeu for første gang.

VG Nett-leser:Har aldri i mitt liv sett en person bli idolisert mer enn det der. Helt syk opplevelse.VGD:Diskutér Ronaldos Madrid-inntreden her!

Ronaldo var tydelig rørt over mottakelsen i den spanske hovedstaden. Mens han ble presentert til enorm jubel fra tribunene kysset Ronaldo Real-logoen på drakten for å vise sine følelser for sin nye arbeidsgiver.

Les også:50.000 møtte opp for å hylle Kaká

Med legendene Alfredo di Stefano og Eusebio sittende like bak snakket Ronaldo til den enorme folkemasen.

- Dette har vært min drøm siden jeg var liten gutt. Jeg vil gjøre mitt til at Real Madrid skal bli verdens største klubb, sa Ronaldo.

VGTV:Vi fulgte begivenheten i Madrid live her!

Den tidligere Manchester United-spilleren fullførte den siste medisinske sjekken tidligere på dagen mandag og alle formaliteter var da i orden for det som er tidenes overgang i internasjonal fotball.

Les også:Ronaldo skryter av å være verdens dyreste

Artikkelen fortsetter under bildet


Og har du tenkt å kjøpe deg Real Madrid-drakt med Ronaldo på ryggen i sommer kan du også bestille draktnummer ni. Superstjernen skal allerede ha registrert «CR9» som et varemerke i hjemlandet Portugal.

PS! Bare én spiller har blitt tatt i mot av en tilsvarende folkemengde tidligere. Diego Maradona ble hyllet av rundt 80. 000 mennesker i Napoli for 25 år og én dag siden.

Her kan du lese mer om