PÅ TUR: Claus Lundekvam og John Arne Riise på vei hjem fra Moldova i 2005.

PÅ TUR: Claus Lundekvam og John Arne Riise på vei hjem fra Moldova i 2005. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

Riise reagerer på Lundekvams påstand om dame-konkurranse på landslaget

I sin nye bok skriver Claus Lundekvam at John
Arne Riise deltok i en konkurranse på landslaget om hvem som hadde mest draget – og at det var stor aktivitet på landslagshotellet.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

John Arne Riise imøtegår påstanden på sin egen Facebook-side. Selv om Riise skriver at han tar det hele med et smil, så er han ikke spesielt fornøyd med det som står i Lundekvam-boken:

«Jeg hadde ifølge Claus 3-4 damer på rommet på en dag, under samling! Bare tull! Du fikk jo så vidt med deg når det var møter, treninger og lignende. Så dette tar jeg med et smil», skriver Riise.

LES OGSÅ: Lundekvam i ny bok: «Alkoholiker. Narkoman. Sexavhengig»

Claus Lundekvams bok «En kamp til» ble i dag tilgjengelig for pressen, og den beskriver et liv med sexkjøp, fyllekjøringer, fengslinger og sexavhengighet.

DEN GANGEN: John Arne Riise og Claus Lundekvram før EM-kvalifiseringskampene mot Danmark og Romania i 2003. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

«John Arne er verst, innimellom ser vi tre eller fire komme og gå i løpet av en dag, som kommer innom hotellet og drar igjen en time senere. De siste dagene har hanekampen eskalert», skriver Lundekvam om den interne damekonkurransen på landslagssamlingene.

LES OGSÅ: Gråtkvalt Riise i ny dokumentar: - Valgte å åpne meg helt

Riise forstår ikke at Lundekvam kommer med disse historiene.

«Min kjære Claus, dette er boken om ditt liv. Jeg støtter deg og har alltid gjort det gjennom dine problemer. Vi begge vet hvordan jeg var der for deg når du hadde det tøft. Derfor er det synd at du bruker mitt navn på denne måten. Du snakker om noe som skulle skjedde for 10-15 år siden. Føler det er unødvendig å kommentere dette i media siden dette er en ikke sak for meg og jeg selvsagt er fullstendig uenig i det som står. Men jeg ønsker deg lykke til med bok lanseringen Claus. Håper du har fått livet tilbake som du ønsker og fortjener».

Det har ikke lyktes VG å få kontakt med Lundekvam.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder