ETTERTRAKTET: Martin Ødegaard, her på trening med Strømsgodset, kan velge og vrake i toppklubber når han skal bestemme hvor han skal fortsette karrieren. Foto:Bjørn S. Delebekk,

Bayern München nekter å gi opp Ødegaard

Real Madrid er favoritt til å sikre seg Martin Ødegaards
attraktive signatur, men Bayern München krysser fortsatt fingrene for at 16-åringen kommer til Tyskland.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Ødegaard er ønsket av nær sagt samtlige storklubber i hele Europa og har vært på besøk hos en rekke av dem den siste tiden.

Forrige uke besøkte han Real Madrid for andre gang, og mye tyder på at den spanske hovedstadsklubben er favoritt til å vinne kappløpet om Strømsgodset-juvelen. Sportsavisen Marca hevder at 16-åringen vil skrive under for Real Madrid om få dager.

Venter på svar

I München sitter imidlertid Bayern München sportsdirektør Matthias Sammer og håper på en positiv beskjed fra teamet rundt den ettertraktede nordmannen.

– Jeg synes vi har gitt ham gode sportslige argumenter. Men de andre klubbene han har besøkt er heller ikke dårlige, sier Sammer ifølge ESPN.

– Selvfølgelig handler dette også om den totale pakken, tilføyer han.

Sammer avventer nå en endelig avgjørelse fra nordmannen.

– Det er opp til ham å avgjøre hvor store våre sjanser er. Han må ta sin avgjørelse. Hvis man ønsker å oppnå noe, må du ha litt tålmodighet, og det har vi, sier Bayern-sjefen. (NTB)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder