GOD I COMEBACKET: Tom Henning Øvrebø dømte Juventus-Bordeaux - og kom godt fra det. Foto: AP

Øvrebø god i CL-comebacket

(Juve-Bordeaux 1-1) Tom Henning Øvrebø gjorde det bra da han dømte Champions League-fotball for første gang siden den kontroversielle semifinalen på Stamford Bridge.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Dommeren kom aldri i fokus da Juventus spilte 1-1 mot Bordeaux i Torino. Dermed slapp å oppleve lignende tilstander som sist han dømte i turneringen.

Det var i det dramatiske møtet mellom Chelsea og Barcelona på Stamford Bridge. Les mer om den kontroversielle kampen her.

Vinczneo Iaquinta ga hjemmelaget Juventus ledelsen etter en snau time tirsdag kveld, men Jaroslav Plasil utlignet og sikret de franske gjestene et fortjent poeng.

- Jeg er skuffet over resultatet, men vi ble flere ganger reddet av Gianluigi Buffon. Han er verdens beste keeper, og det er en glede å være hans trener, sa Juventus-trener Ciro Ferrara.

Les også:Forbannet RooneyLes også:Chelsea vant

- Bordeaux var svært godt organisert og spilte en god kamp.

Juventus holdt på å sikre alle poengene da Claudio Marchisio traff tverrliggeren to minutter før full tid, men Bordeaux var vel så gode, skapte vel så mye og fortjente det ene poenget.

I samme gruppe vant Bayern München til sist klart 3-0 borte mot Maccabi Haifa. Hjemmelaget tettet igjen lenge, men raknet i sluttminuttene etter at midtstopper Daniel Van Buyten hadde sendt Bayern i ledelse. Det førte til to nye mål signert Thomas Müller.

Les også:Ronaldo-dobbel da Real vant

De tyske lagene fikk dermed en god start på mesterligaen. Wolfsburg vant 3-1 over CSKA Moskva.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder