Her tar det helt av med Forren på Molde-festen i natt

Gulltreneren: - Dagen har vært ett eneste langt eventyr

MOLDE (VG) (Molde-Odd 2-0) Vegard Forren (26) gjorde som de tøffeste rockestjernene. Han stupte fra scenen og rett i armene på Molde-fansen.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den digre kongepokalen som MFK hadde fått av kong Harald på Ullevaal stadion etter seieren over Odd i cupfinalen - fløy en annen vei - og ble tatt imot av jublende moldensere da Molde feiret i natt.

STAGEDIVING: Vegard Forren har kastet seg ut i det på gullfsten i Molde. Fansen er med på notene og griper kongepokalen han har mistet i svevet. Foto:Bjorn S. Delebekk,VG

Med et enormt fyrverkeri som ramme ble Moldes cuphelter hyllet av Molde-fansen utenfor Aker stadion en time før midnatt. Rundt klokken 23 kom fotballheltene hjem til Molde. Omkring 1000 moldensere hadde møtt opp i duskregnet for å hylle norgesmesterne i fotball.

Under et ellevilt fyrverkeri og til Queens udødelige «We are the champions» hoppet og danset Molde-spillerne på en scene utenfor Aker stadion.

- Dagen har vært ett eneste langt eventyr, sier Moldes trener, Tor Ole Skullerud til VG.

GULLTRENEREN: Tor Ole Skullerud snakker til supporterne i Molde natt til mandag. I bakgrunnen jubler spillerne ved Aker stadion. Foto:Bjorn S. Delebekk,VG

Les også: Nyland smigret over Manchester United-rykter her!

Skullerud løftet pokalen mot romsdalshimmelen til full jubel.

- Takk for fantastisk støtte. Lille Molde har skrevet en spesiell fotballhistorie med «The Double», sier Skullerud.

Forren omsvermet

Og klokken 23.30 søndag kveld var festen i gang på hotell Scandic Seilet. Hotellet var stappfullt av festglade moldensere i perlehumør. Mange gikk med gullskjerf og gullhatter. The Double 2014 sto det på skjerfene.

Vegard Forren gikk med Kongepokalen fra scenen til Bjørnsonsalen på hotellet. Han gikk ikke mange meterne før han ble omringet av fans som ville ta bilde av finalens beste spiller og få autografen hans.

Superveteranen Daniel Berg Hestad (39) tar en sesong til. I finalen slapp han inn det siste minuttet.

- Nå står vi her igjen 364 dager siden sist vi vant cupen. Det er utrolig godt for en gammel mann å stå her. Takk for støtten. Dere er helt fantastiske, sier Daniel Berg Hestad.

Molde slo Odd i cupfinalen på Ullevaal etter scoringer av Fredrik Gulbransen og Mohamed Elyounoussi i 2. omgang.

– Det har vært en drøm for oss i hele år, og endelig har vi klart det. Det var utrolig å spille foran fansen i dag, og når vi ser hvor mange som er her så ser man hvor mye det betyr for Molde by, sa målscorer Fredrik Gulbrandsen etter kampen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder