La LIGA-DEBUT: Martin Ødegaard fikk sin La Liga-debut den 23. mai 2015 mot Getafe. Foto: Denis Doyle Getty Images

Ødegaard med på Real Madrids Champions League-liste

Spansk journalist til VG: - Symbolsk handling

Martin Ødegaard (17) er blant de 25 spillerne Real Madrid-manager Zinedine Zidane har inkludert på sin liste til gruppespillet i Champions League.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

REAL MADRIDS UTVALGTE: Zinedine Zidane har valgt disse spillerne, inkludert Martin Ødegaard, til gruppespillet i Champions League. Venstreback Fabio Coentrão er for øvrig satt opp som angriper. Foto: Skjermdump: UEFA

Når gruppespillet i Champions League begynner i midten av september, kan Martin Ødegaard være å finne på banen. Den unge Real Madrid-spilleren, som ikke fikk flyttet på seg i løpet av sommervinduet, men som etter sigende går på lån til franske Rennes i januar, er med på manager Zinedine Zidanes liste over utvalgte spillere.

Spansk avis lørdag: Enige om januar-avtale for Ødegaard

Martin Ødegaard er ett av de 25 navnene den spanske hovedstadsklubben har sendt inn til Det europeiske fotballforbundet (UEFA). Der står han, den eneste fra Castilla, oppført med draktnummer 26. De andre utvalgte er følgende:

Navas, Casilla, Yáñez, Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Coentrão, Nacho, Marcelo, Danilo, Kroos, James Rodríguez, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco, Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Vázquez, Díaz og Morata.

Husker du? Da Martin Ødegaard ble presentert som Real Madrid-spiller

AS-journalist Alvara De la Rosa Gutierrez tror imidlertid ikke at Ødegaard kan regne med spilletid når Europas beste klubber skal måle krefter. Real Madrid er i gruppe med tyske Borussia Dortmund, polske Legia Warszawa og portugisiske Sporting.

– Jeg tror ikke han kommer til å få minutter. Det er mer en symbolsk handling, sier han til VG.

PS! Kristoffer Ajer ble ikke inkludert på Celtic sin Champions League-liste.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder