Her er søndagens oddstips

HYSJ: Cristiano Ronaldo måtte tåle at deler av Madrid-fansen buet på ham under Champions League-kvartfinalen mot Bayern. Foto: Susana Vera Reuters

Derfor buer Real Madrid-fansen på Ronaldo

Cristiano Ronaldo (32) er en av de største spillerne i Real Madrids historie. Likevel piper hjemmesupporterne på den portugisiske stjernen.

 • Mats Arntzen
 • Arilas Berg Ould-Saada

Artikkelen er over tre år gammel

– Jeg ber dem ikke om å oppkalle gater etter meg. Det eneste jeg ber om er at de slutter å bue mot meg, sa han til den spanske TV-stasjonen Antena 3 etter kampen, ifølge Sky Sports.

Besøk vår oddstipsside Tipster her!

En uke tidligere hadde han scoret to ganger mot Bayern München på Allianz Arena. Likevel kunne man høre enkelte hjemmesupportere bue på lagets største stjerne tirsdag kveld.

Så scoret Cristiano Ronaldo ikke én gang, ikke to ganger, men tre ganger på Santiago Bernabéu. Portugiseren feiret med å hysje på den hvite horden på tribunene i Madrid.

Sjekk ut: Ronaldos sønn hamrer inn frispark på pappas vis

Mye vil ha mer

Det er ikke enkelt å være den største profilen i en klubb som har vært den største i tiår etter tiår. Cristiano Ronaldo har scoret 395 mål for Real Madrid og vunnet to Champions League-titler med klubben.

Madrid-fansen har i mange år hyllet sin store stjerne, feiret hans suksess som om det var deres egen. I sommer ville de at Portugal skulle vinne EM. Da han vant Ballon d'Or ble det markert på Santiago Bernabéu.

Les også: Harselerer med ny Ronaldo-byste

Daglig kjemper Madrid-fansen en evig kamp om hvem som er størst av Cristiano Ronaldo og Messi. Tusenvis av supportere bærer drakten hans, men likevel er det noen som buer. Og buingen mot Bayern var ikke første gang det skjedde.

– Hans frustrasjoner kommer tydelig frem på banen. Når han reagerer på fansens frustrasjon, hjelper ikke det heller. Hvis han mumler noe for seg selv, så skaper det overskrifter, med leppelesere som avslører, skriver La Liga-kjenner Sid Lowe i The Guardian.

Les også: Derfor vrakes Ødegaard i Heerenveen

Deler av fansen i den spanske hovedstaden føler at Ronaldo og Real Madrid ikke har hevdet seg nok i kamp med Barcelona de siste årene.

– Mens Ronaldos triumfer blir feiret tenker noen fans at laget skulle ha vunnet mer. Det er tross alt Real Madrid det er snakk om. Kravene på Bernabéu er enorme, spesielt hvis man best i verden, skriver Lowe.

VGs finteskole – Ronaldo-chop:

Kontroversiell mann

Det er liten tvil om at Cristiano Ronaldo er både elsket og hatet i fotballverdenen. Etter uttalelsene i kjølvannet av uavgjortkampen mot Island i sommerens EM ble Cristiano Ronaldo igjen beskyldt for å være narsissistisk.

Uttalelser som at Real Madrid ville vært bedre stilt om «alle var på hans nivå» har heller ikke hjulpet. The Guardians spaltist forsvarer imidlertid portugiseren.

– Hva om han har rett? Se på hans bidrag og han har et poeng. Han har rett til å tro at han har gjort sitt, nok til å bli verdsatt, nok til å ikke bli buet på.

Cristiano Ronaldo blir beskrevet som en emosjonell person. Alle husker tårene da Portugal tapte EM-finalen i 2004, og de ekstatiske målfeiringene har verden sett ved en rekke anledninger.

– Jeg ber de ikke om å være stille. Aldri. Jeg ber de bare om å ikke bue fordi jeg alltid gjør mitt beste i alle kamper. Selv når jeg ikke scorer mål, prøver jeg å jobbe hardt for å hjelpe Real Madrid, sa Ronaldo etter hat tricket mot Bayern München.

VGs tips: Hjemmeseier i El Clásico

Søndag kveld får den portugisiske superstjernen får en ny mulighet til å bevise at han ikke fortjener å bli buet på. Da kommer Barcelona på besøk i en kamp der serieleder Real Madrid på langt vei kan avgjøre kampen om ligatittelen.

Ronaldo & Co har ikke vunnet La Liga siden 2012, men ligger godt an til å gjøre det nå, ettersom de står med tre poeng mer enn serietoer Barcelona med én kamp mindre spilt. Vi tror de helhvite fra hovedstaden går seirende ut av kampen på Santiago Bernabéu.

Zinédine Zidanes menn er ubeseiret på hjemmebane i ligasammenheng denne sesongen og har scoret i 55 strake kamper. Barcelona fikk en selvtillitsknekk da de røk ut av Champions League mot Juventus i midtuken. Og Neymar (a) er ute her.

Derfor anbefaler vi følgende spill: Real Madrid-seier hjemme mot Barcelona til 2,00 i odds. Kampen vises på Viasat Fotball. Spillestopp er klokken 20.40.

Les også

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Mer om

 1. Tippetips
 2. Spansk fotball
 3. Real Madrid CF
 4. Cristiano Ronaldo

Flere artikler

 1. Ronaldo scoret to mål etter rekordlang måltørke

 2. Ronaldo ber supportene slutte å bue mot ham

 3. Slike kvelder kan forandre fotballen

 4. Benzema-dobbel sikret den tredje strake finalen

 5. Gigantene møtes: – For noen fantastiske kamper

 6. Her hamrer Cristiano Ronaldos sønn inn frisparkmål på pappas vis

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder