OSLO-BESØK: José Mourinho i diskusjon med United-kaptein Wayne Rooney under ligakampen mot Swansea søndag. Foto: Jason Cairnduff Reuters

Manchester United trolig til Oslo i juli

Manchester United skal være klar for kamp i Oslo i sommer som et ledd i oppkjøringen til neste sesongs Premier League.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Etter hva VG erfarer er det allerede inngått avtale om kamp på Ullevaal stadion i slutten av juli. Og det blir bekreftet at det skal avholdes en pressekonferanse om matchen i morgen.

– Dette kan jeg ikke kommentere. Men det vil komme ut informasjon i form av en pressekonferanse i løpet av onsdag. Noe mer kan jeg ikke opplyse, sier Bernt Hjørnevik, som er leder av Manchester Uniteds supporterklubb i Skandinavia.

VG har spurt daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, om Oslo-klubben blir Uniteds motstander – og får til svar: – Slike spekulasjoner kommenterer vi aldri.

United spilte treningskamp i Göteborg i juli i fjor. Det var debuten til Zlatan Ibrahimovic. For fulle tribuner på Nya Ullevi ble Galatasaray slått 5–2. Superspissen ordnet 1–0 på et akrobatisk saksespark.

United legger for øvrig ut på USA-turné i midten av juli og skal spille fem treningskamper i fire byer (Los Angeles, Salt Lake City, Santa Clara og hovedstaden Washington). Motstandere blir LA Galaxy, Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona.

Les også: Zlatan om kneskaden: – Jeg gir ikke opp

Under Uniteds to siste besøk i Nord-Amerika er de blitt ønsket velkommen av rundt en halv million supportere. Sist de gjestet Oslo var i 2012 i forbindelse med Norway Cup. Da møtte de Vålerenga (0-0).

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder