FINALEKLAR: Alexis Sánchez, som her feirer etter semifinaleseieren over Portugal i prøve-VM, skal møte Tyskland i finalen. Foto: Alexander Nemenov AFP

Alexis Sánchez har avgjort fremtiden

Her er søndagens oddstips

Den chilenske Arsenal-stjernen Alexis Sánchez (28) hevder å vite hvilken klubb han skal spille for neste sesong.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Etter å ha slått Portugal etter straffer i prøve-VMs semifinale onsdag, stilte Sánchez opp foran pressen sammen med lagkamerat og Manchester City-keeper Claudio Bravo.

Få med deg de ferskeste oddstipsene på Tipster!

Ryktene om en Sánchez-overgang til City har vokst seg sterkere og sterkere de siste dagene – blant annet etter en tabbe i Arsenals nettbutikk. På spørsmål om han kan bli klubbkamerat med Bravo neste sesong, svarer Arsenal-stjernen:

– Godt spørsmål. Akkurat nå er jeg fokusert på prøve-VM. Når det er over, skal jeg se om jeg blir værende eller drar. Jeg har bestemt meg, men jeg kan ikke fortelle det.

550 millioner

Sánchez, som har kontrakt med Arsenal i ett år til, får også spørsmål om sannsynligheten for at han blir værende i Nord-London-klubben.

– Jeg vet ikke, min venn. Jeg vet ikke, svarer han ifølge The Guardian.

Les mer: Tyskland-talentet kan bli Arsenals mareritt

Samme avis skriver at Manchester City føler seg mer og mer sikre på at de vil klare å lokke Sánchez vekk fra Arsenal, ettersom de tror spilleren er svært interessert i å jobbe med Pep Guardiola.

Manchester City skal være villige til å betale 50 millioner pund – nesten 550 millioner kroner – for å sikre seg den tidligere Barcelona- og Udinese-spilleren. Skulle han kle seg i lyseblått, kan han angivelig vente seg en betydelig lønnsøkning fra 2,7 millioner kroner i uken til godt over tre millioner.

Dette gliset skapte nye spekulasjoner:

VGs tips: Chile løfter trofeet

Men før fremtiden hans avsløres, skal Sánchez og hans Chile kjempe om sitt tredje trofé på tre år. Chile har vunnet Copa América to år på rad, og kan vinne prøve-VM dersom de slår Tyskland i søndagens finale.

Husk å følge VGs oddstipsside Tipster på Facebook og Twitter.

Tyskland stiller uten sine store stjerner i denne turneringen; Neuer (k), Boateng (f), Kroos (mb), Özil (mb) og Müller (a) er blant profilene som ikke er med i troppen. Vi tror rett og slett Chile er enda mer lystne på trofeet enn tyskerne.

Derfor anbefaler vi følgende spill: Chile-seier i prøve-VM-finalen – etter ordinær tid, ekstromganer eller straffer – til 1,90 i odds. Kampen vises på NRK1. Spillestopp er klokken 19.55.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool26251061154676
2Manchester City27183668293957
3Leicester City27155754272750
4Chelsea2713594537844
5Tottenham Hotspur2711794436840
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder