INN OG UT: Her ankommer Neymar Barcelonas treningsanlegg onsdag morgen. Kort tid senere skal han ha forlatt anlegget, mens lagkameratene begynte å trene. Foto: Josep Lago AFP

Klubben bekrefter: Neymar vil forlate Barcelona – blir trolig tidenes dyreste

Barcelona-stjernen Neymar (25) har fortalt lagkameratene sine at han forlater klubben til fordel for Paris Saint-Germain.

Publisert:

Neymar ankom Barcelonas treningsanlegg klokken ni onsdag morgen. Mens alle forventet at han skulle delta på lagets treningsøkt en halvtime senere, forlot den brasilianske stjernen i stedet treningsanlegget da de andre spillerne begynte treningsøkten.

Barcelona bekrefter på sine hjemmesider at Neymar har bedt om å få forlate klubben, og at han har fått lov til å droppe trening for å løse fremtiden sin. Klubben skriver at de viser til utkjøpsklausulen i spillerens kontrakt.

Neymar skal være på vei til PSG. Den franske storklubben betaler angivelig spillerens utkjøpsklausul på 222 millioner euro (2,08 milliarder kroner).

– PSG betaler utkjøpsklausulen og Neymar blir presntert i Paris denne uken, sier Neymars agent Wagner Ribeiro ifølge Marca.

Det meste tyder dermed på at 25-åringen er i ferd med å bli tidenes dyreste fotballspiller – med god margin. Den forventede overgangssummen er over dobbelt så stor som den forrige rekorden, som ble satt da Paul Pogba ble Manchester United-spiller forrige sommer.

Neymar med to assist da Barcelona slo Real Madrid i USA:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder