TAKKER FOR SEG: Tommy Svindal Larsen legger opp etter sesongen. Dermed er det slutt på en lang karriere for 38-åringen. Foto: Scanpix

Svindal Larsen legger opp

Odd Grenland-veteranen Tommy Svindal Larsen (38) gir seg som fotballspiller etter årets sesong, skriver Varden.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

- Det er jo litt vemodig å ha fattet en slik avgjørelse. Men på en annen side, jeg har hatt et meget langt og innholdsrikt fotballiv siden jeg dro fra Odd til Start i 1993, sier midtbanespilleren til Varden.

Han har spilt for Odd Grenland, Start, Stabæk og tyske Nürnberg.

VG-børsen: Se Svindal Larsens statistikk her!

- Å være kaptein for Nürnberg i Bundesliga var stort. Det største jeg har vært med på, sier Svindal Larsen, som fikk 24 landskamper for Norge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

RUTINERT: Tommy Svindal Larsen spilte seks sesonger i Stabæk. Her er han i aksjon mot Lillestrøm på Åråsen i 1998. Foto: Scanpix


38-åringen ønsker å fortsette innen fotballen.

- Ja, jeg er glad i fotball og tror at jeg har noe å tilføre. Om det er som spillerutvikler, trener eller andre oppgaver, har jeg ikke tenkt så mye på. Men jeg tror nok at det å jobbe på feltet passer meg ganske bra, sier han.

Odd-trener Dag Eilev Fagermo synes det er trist at veteranen gir seg.

- Ja, selvfølgelig. Spesielt når man ser på hva Tommy har oppnådd som spiller. Han har vært den beste telemarkingen gjennom tidene, så det er en stor profil som velger å gi seg etter sesongen, sier Fagermo til Varden.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder