Salah sendte Liverpool på tabelltopp

(Liverpool – Brighton 1-0) En Mohamed Salah-scoring sørget for ny Liverpool-seier. Ni poeng på tre kamper, null baklengsmål og tabelltopp – en perfekt sesongstart.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Det er en perfekt åpning. De har fått spille inn et lag, og har masse gode spillere på benken. Vi kan ikke dele ut noe seriegull nå, men Liverpool-supporterne har all grunn til å være fornøyd. Liverpool er der de skal være, sier Brede Hangeland etter kampslutt på TV 2.

Tidligere på dagen avga Manchester City poeng borte mot nyopprykkede Wolverhampton, dermed lå tabelltoppen åpen for de røde fra Merseyside.

les også

King-mål i dramatisk Everton-kamp: Everton-stopper trengte oksygentilførsel

– Det resultatet påvirket oss ikke, det er så mye igjen av sesongen. Vi var ikke på vårt beste i dag, men tre poeng er det viktigste, det fikk vi, sier Liverpool-back Andrew Robertson til TV2.

Salah avgjorde

Liverpool dominerte fullstendig fra start mot Brighton, og det var fullt fortjent da Mohamed Salah, sendte vertene opp 1–0 på Anfield etter 23 minutter med sin andre scoring for sesongen.

les også

Guardiola vil ikke diskutere VAR etter at hands-mål: – Det har ikke jeg noe med

– Han bruker ikke så mye kraft, han er presis med innsiden av foten, han er i gang, slo TV2-ekspert Erik Thorstvedt fast på direkten.

− 33 mål og 11 assist siden starten av forrige sesong, for en spiller, fulgte Brede Hangeland opp.

les også

Pogbas agent til angrep på Scholes: – Noen må snakke for ikke å bli glemt

Trent Alexander-Arnold traff tverrliggeren, mens både Sadio Mané og Roberto Firmino jaktet scoring, men Brighton sto imot frem til pause. Etter hvilen var det Brighton som fikk den første sjansen. Anthony Knockaert misbrukte en gigantsjanse, etter at Glenn Murray driblet halve Liverpool-laget ved dødlinjen og la inn.

NULLEN: Alisson Becker har ennå til gode å slippe inn mål for Liverpool. Foto: PETER POWELL /Reuters

Redningsmannen Alisson

Med to minutter igjen av ordinær tid måtte lagets nye keeper, Alisson Becker, ut i full strek. Keeperen gjorde en matchvinnerredning på headingen fra innbytter Pascal Groß.

Etter tre kamper har Liverpool ennå til gode å slippe inn mål i ligaen, og keeper Alisson, har ennå til gode å slippe inn mål i Liverpool-drakt.

– Han er selvsagt fornøyd med det, det er også vi fire i forsvar. Holder man nullen er vi halve veien til tre poeng, forklarer venstreback Robertson i intervju med TV2.

les også

Nå bryter stjernekeeperen tausheten etter fyllekjøringen

– Han har noen situasjoner hvor han spiller helt på grensen og på små marginer. Han kommer til å slippe inn mål før eller senere, men han har startet sykt bra, og det har vært et stigma rundt keepere i Liverpool, men foreløpig har det ikke blitt det med Alisson, forklarer Thorstvedt i TV2-studio.

Null baklengs har også gitt tre seire. Liverpool topper tabellen med ni poeng, to foran Manchester City og Bournemouth. Søndag kan Chelsea og Watford klatre opp på samme antall poeng om de vinner sine kamper. Mandag møter Tottenham Manchester United på Old Trafford, også de vil stå på ni poeng om de vinner denne runden.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder