Mourinho etter magisk Young-show: – Vi burde røyket sigarer på slutten

(Watford – Manchester United 2-4) Ashley Young (32) skrudde tiden noen år tilbake og scoret to kremmerhus mot sin gamle arbeidsgiver.

 • Yngve Gjerde

Artikkelen er over to år gammel

– Vi burde røyket sigarer på slutten, men i stedet havner vi i trøbbel, sa José Mourinho etter kampen.

13 effektive minutter var alt Mourinho & co. trengte på Vicarage Road. Andre omgang så ut til å bli en transportetappe for de røde djevlene, men det skulle bli spenning mot slutten.

VG Live: Vi fulgte kampen – spark for spark!

For etter å ha gått til pause med en komfortabel 3-0-ledelse, sørget to Watford-reduseringer på tampen for en heseblesende avslutning på oppgjøret.

Det var drømmescoringenes aften på Vicarage Road, og selv om det ikke ble en like elegant United-seier som det kunne blitt, kan de røde djevlene like fullt lene seg tilbake, tre poeng rikere, og håpe at byrival City går på en smell mot Southampton på onsdag, i en kamp TV 2 ikke får lov til å vise.

Young-magi

– Jeg har ventet lenge nok på en scoring nå, skrev Ashley Young på Twitter etter at skuddet hans som avgjorde kampen mot Brighton ble klassifisert som selvmål.

Tirsdag var ventetiden over.

Mer Premier League: Leicester senket Spurs med praktscoringer

Young scoret kampens første mål etter 19 minutter med en knallhard halvvolley fra 18 meter. Bare minutter senere gikk Paul Pogba i bakken, og Young stilte seg opp for å ta frisparket. Backen gikk for keeperhjørnet, og limte ballen i krysset.

– Jeg skjønte hva Ashley kan være forrige sesong: En stabil spiller som kan gjøre en jobb overalt. Han har erfaring vi trenger og i dag scorer han to vakre mål, sier Mourinho om tomålsscoreren.

Saken fortsetter under bildet.

STILSTUDIE: – Det der hadde ikke David Beckham gjort bedre, konstaterte Jan-Henrik Børslid i TV 2s studio i pausen. Foto: Andrew Couldridge Reuters

De røde djevlene var dødelig effektive i første omgang, og var ikke ferdig med å terrorisere Watford-forsvaret. En svak klarering endte med at Romelu Lukaku kunne spille fri Anthony Martial.

Les også: Her er Uniteds gullhåp

Alene med Heurelho Gomes gjorde franskmannen ingen feil, og økte Uniteds ledelse til 3–0 med sin åttende scoring for sesongen.

– Det burde blitt 5- eller 6–0 i andre omgang. Men vi misbrukte sjansene våre, og ut av det blå får de et par mål, men det en kamp vi skulle vunnet komfortabelt, oppsummerer Mourinho.

Troy Deeney reduserte til 3–1 med sin tredje (!) straffescoring mot Manchester United, og deretter reduserte Abdoulaye Doucouré nok en gang for The Hornets.

Så du? TV 2 får ikke vise Premier League-gigantene

Og akkurat idet håpet var tent hos The Hornets, skulle Jesse Lingard drepe kampen med et raid som strakte seg over halve banen.

Lukaku burde notert seg for en nettkjenning, men det var uansett viktig for United at 24-åringen unngikk straff etter denne hendelsen:

Premier League

SVUTMP
1Leicester City330012489
2Liverpool33009459
3Everton33008359
4Aston Villa22004046
5Arsenal32016426
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mer om

 1. Premier League
 2. Manchester United
 3. Watford FC
 4. Engelsk fotball

Flere artikler

 1. Mourinho med «hårføner» i pausen: - Synd det ikke er kamera i garderoben

 2. Rashford satte fyr på Old Trafford med dobbel mot Liverpool

 3. Lukaku slapp straff etter ballesparket på Brighton-Bong

 4. Fellaini-dobbel da Manchester United la press på byrivalen

 5. Lukaku tilbake i «scorings-steamen»

Fra andre aviser

 1. Lingard reddet Manchester United på vakkert vis

  Aftenposten
 2. Manchester United stoppet Watfords ubeseirede rekke

  Aftenposten
 3. Manchester United måtte ha selvmål for å slå Brighton

  Aftenposten
 4. Fellaini ble United-helt i Wengers siste kamp på Old Trafford

  Aftenposten
 5. Manchester United stoppet Watfords ubeseirede rekke

  Fædrelandsvennen
 6. Fulham rykket ned fra Premier League

  Aftenposten

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no