IKKE SLÅTT TIL: De fleste forventet mer av Alexis Sánchez enn det han har prestert siden overgangen fra Arsenal til Manchester United. Foto: David Klein Reuters

Sánchez latterliggjøres: - I øyeblikket er han et problem

Her er lørdagens oddstips

Alexis Sánchez latterliggjøres på Twitter, og fotballekspert Morten Langli mener at chileneren «virrer rundt».

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

– Alexis Sánchez blir sikkert en god signering på sikt, men i øyeblikket er han et problem, skriver Morten Langli om Manchester Uniteds chilenske angriper.

– Hvor skal han spille? Virrer rundt. Mister ball. Dårlige valg. Tekniske feil, følger den Viasat-tilknyttede kommentatoren opp med.

Det var etter rødtrøyenes Champions League-exit at Langli kom med uttalelsen, men han er langt fra alene om å kritisere Manchester United-spilleren etter tapet mot Sevilla.

Les også: Kraftig kritikk av Mourinhos tapsintervju

– Manageren må jo ha sett at Sanchez ikke har vært god nok de siste fire-fem kampene, uttalte klubblegende Paul Scholes.

Heller ikke fansen så mellom fingrene på Sánchez' opptreden. Han ga bort ballen 20 ganger i løpet av sjokktapet mot Sevilla, og står bare med én scoring på seks ligakamper for klubben.

Flere trekker frem presentasjonen av Sánchez, der han spilte på et piano.

– Så langt har Sánchez' beste prestasjon med United vært på piano, skriver brukeren AhmedLittle89.

Se video: Sánchez med kjempebom

VGs tips: United-opptur med Lukaku-mål

Ute av Champions League og null sjanse på ligatittelen. Manchester United har bare FA-cupen igjen å spille om, men på papiret har de et sterkere lag enn Brighton.

Spillere som Alexis Sánchez og Paul Pogba har ikke sett spesielt gode ut i det siste, men det har derimot Romelu Lukaku. Kraftspissen er lagets toppscorer i ligaen, var sterkt delaktig i seieren mot Liverpool og scoret lagets ene mot Sevilla.

Vi tror at han, som står med seks mål på de siste åtte kampene scorer til 1,90 i odds. Kampen vises på Viasat 4 og spillestopp er kl. 20.40.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder