TENNIS-TRIBUNEN: Neymar var på plass i Madrid og så Rafael Nadal i Davis Cup. Det likte ikke PSG-treneren. Foto: Manu Fernandez / AP

Irritert trener om Neymar: – Jeg er ikke faren hans

Dette bildet irriterer Paris Saint-Germain-treneren grenseløst: Neymar (27) på tribunen i David Cup i tennis i Madrid.

Her er alle våre oddstips!

Brasilianeren lå på ryktetoppen i sommerens overgangsvindu, men ble i den franske hovedstaden. I det siste har han slitt med en skade. Og så dro han altså til Madrid for å se tennis mellom Rafael Nadal og russeren Karen Khatsjanov.

– Hva kan jeg gjøre? Jeg er ikke faren hans, jeg er ikke politi, jeg er bare treneren hans – og åpenbart liker jeg ikke som trener denne turen i det hele tatt, sa Thomas Tuchel ifølge Marca.

Fredag er Lille motstander, og for første gang denne sesongen har Paris Saint-Germain-treneren alle sine frontmenn klare:

* Edison Cavani.

* Ángel di María.

* Mauro Icardi.

* Kylian Mbappé.

* Neymar.

Nesten uke skal Paris Saint-Germain opp mot Real Madrid i Champions League, og Tuchel håper å ha sin brasilianske stjerne i god gjenge til det.

Her kan du spille på Eurojackpot, Lotto og Vikinglotto!

– Han har trent bra etter reisen. Jeg liker det ikke, men jeg kommer ikke til å bli rasende for det, sa tyskeren ifølge Marca.

Neymar har vært mye skadet siden han kom til Paris Saint-Germain i august 2017. Ifølge transfermarkt.com har han gått skadet i til sammen cirka ett år - og gått glipp av 58 kamper.

Fredag er det Eurojackpot: 908 millioner!

Men i de 63 matchene han har spilt, har han levert: 55 mål og 29 målgivende.

PSG har til nå imponert både i ligaen og ikke minst i Champions League, der de står med fire seirer av like mange mulige.

VGs tips: PSG-seier med 0–1-handikap

Fransk Ligue 1 sparker i gang igjen i kveld, og der det som vanlig er høy standard over det Paris Saint-Germain presterer. Pariserne topper ligaen med åtte poengs margin til toer Marseille og de har vunnet fem av seks hjemmekamper.

I tillegg leder de sin Champions League-pulje med fem poeng foran Real Madrid. Kun fire baklengsmål på ni siste matcher bidrar til at de går inn i denne matchen med selvtillit.

Lille er ikke helt på høyde med den gode fjorårssesongen. Laget holder 5.plass. Og vi merker oss at kun én av ni siste kamper i alle turneringer er vunnet. Bare 0–0 hjemme mot svake Metz senest føyer seg inn i rekken av skuffelser.

Hjemmeoddsen er 1,55, spillestopp er kl. 20.40 og Viasport 3 viser kampen.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder