RETTER PEKEFINGEREN MOT FRP OG SIV JENSEN: John Carew gikk hardt ut mot Frp på sin Twitter-profil i går kveld og ba partiet blant annet om å krype ut av rottehullet sitt i skam. Foto: Bjørn S. Delebekk, VG/Krister Sørbø, VG/VG Nett montasje

Carew raser: - Frp bør krype ut av rottehullet i skam

Kommunikasjonsrådgiver i Frp: - Han bør konsentrere seg om fotballen

(VG Nett) Fotballstjernen John Carew (32) kaller Frp for «freaked rats party» etter gårsdagens avsløringer om at stortingspolitiker Bård Hoksrud har kjøpt sex av en prostituert i Latvia.

Lillian Holden
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

«Hmmmm, enda en Frp-skandale, de bør krype ut av rottehullet sitt i skam», var det første Carew skrev på sin Twitter-konto etter at en ny Frp-skandale ble kjent i går kveld.

«Freaked Rats Party»

Stortingspolitiker Bård Hoksrud ble avslørt for sexkjøp, og partiet måtte nok en gang ut i mediene for å møte en mediestorm.

Les også: Carl I. Hagen: - Det er ikke mord han har begått

Det var forrige helg at Hoksrud kjøpte sex av en prostituert i Latvias hovedstad Riga. Stortingspolitikeren var i landet sammen med tre ungdomspolitikere fra Fremskrittspartiets ungdomsorganisasjon, FpU.

- Vi var på en tur sammen. Vi er gode venner. Det var en hyggelig tur med god stemning, og hvor vi hadde det gøy og koste oss, sa Hoksrud til VG Nett etter avsløringene.

Det fikk svært mange til å reagere, så også John Carew. Etter sin første twitter-melding i går kveld fulgte han opp med en ny - denne gang på engelsk:

VIL LAGE «MAN BAGS»: Les om Carews designambisjoner i dagens VG! Foto: Faksimile

«To peeps wondering in UK , Frp is a #Shameless Political party in Norway. Frp stands for Freaked Rats Party».

Les også: Bård Hoksrud til VG Nett: - Jeg er sliten

- Får konsentrere seg om fotball

John Carews uttalelser er ikke noe som kommunikasjonsavdelingen i Frp har spesielt lyst til å kommentere i dag.

- Det avstår vi fra. Han får konsentrere seg om fotballen, sier kommunikasjonsrådgiver Morten Wold til VG Nett.

Wold hadde ikke rukket å se Carews twitringer før VG Nett ringte i morgentimene torsdag.

- Jeg har ikke hatt tid til å se særlig på sosiale medier så langt, men debatten går sikkert der. Her hos oss konsentrerer vi oss nå om å håndtere saken som best vi kan, sier han.

John Carew spiller for tiden i West Ham på nivå to i engelsk fotball. Han har tidligere spilt i klubber som Lyon, Besiktas, Valencia, Vålerenga og Rosenborg. Han har 90 landskamper for Norge, og står notert med 23 mål.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder