STJERNETREFF: Det så ut til å være god stemning mellom Ole Einar Bjørndalen og Darja Domratsjeva under oppvisningskampen mellom Vålerenga og Real Madrid. På radene foran sitter blant annet Jonas Gahr Støre, Bjørge Stensbøl og Per-Mathias Høgmo. Foto:BJØRN S. DELEBEKK,VG

Bjørndalen og Domratsjeva sammen på fotballfest

Perez og Trøim i toppmøte før Vålerenga – Real Madrid

ULLEVAAL STADION (VG) Ole Einar Bjørndalen (41) tok med seg skiskytterdronningen Darja Domratsjeva (29) og storkoste seg på landslagsarenaen – selv om kampen mellom Vålerenga og Real Madrid aldri tok av.

Morten Stokstad
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Den norske veteranen og den tredoble OL-mesteren inntok VIP-tribunen sammen med blant andre Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre, landslagssjef Per-Mathias Høgmo og tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl.

Der fikk de se Martin Ødegaard og de andre Real Madrid-spillerne spille 0-0 mot et hardtkjempende Vålerenga.

Les også:Bjørndalen: – Orker ikke tenke på at det snart er slutt

God stemning

Bjørndalen svarte ikke på VGs henvendelser etter kampen, men stemningen skal ifølge rapportene ha vært svært god i losjen på Ullevaal stadion.

Hegle Svendsen og TV 2-Samantha: Her er kjendisparets første millionvilla

Mens 41-åringen satser på å avslutte karrieren med et suksessrikt VM i Holmenkollen til vinteren, står Domratsjeva over den kommende sesongen. Årsaken skal ifølge den hviterussiske kvinnen være at hun ble rammet av kyssesyken tidligere i sommer.

VG+:Bjørndalen får refs for skytelek

Selv om den målløse oppvisningskampen ble et lite antiklimaks, har Real Madrid-matchen vært gull verdt for Vålerenga. En ting er at klubben gikk nærmere seks millioner kroner i overskudd på arrangementet. Men VIF-ledelsen fikk også knyttet bånd til den mektige Real Madrid-presidenten Florentino Perez, direktør Emilio Butragueno og resten av toppfolkene i verdens kanskje største fotballklubb.

Russisk skiskytterleder:Til frontalangrep på Bjørndalen

Under kampen satt hovedaksjonær Tor Olav Trøim og Perez side om side. I tillegg til at de deler interessen for fotball, er begge svært vellykkede forretningsmenn med milliardformue – og gikk neppe tom for temaer mens de fulgte folkefesten (27 010 tilskuere) fra kongetribunen.

Les også: Sjekk de utrolige triksene til Bjørndalens nevø

Artikkelen fortsetter under bildet

FEST FOR FIFFEN: Vålerengas hovedaksjonær Tor Olav Trøim satt ved siden av Real Madrids mektige klubbpresident Florentino Perez under oppvisningskampen på Ullevaal. De fant også tonen under middagen på Real Madrids hotell lørdag kveld. Til høyre for Trøim: Kona Celina Midelfart, sjakkspiller Magnus Carlsen og den amerikanske forretningsmannen Ben Shuleva. På raden bak sitter blant annet Oslo-ordfører Fabian Stang og tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal. Foto:Bjørn S. Delebekk,VG

VIF-ledelsen møtte Real Madrid-toppene

Daglig leder Stig-Ove Sandnes forteller at VIF-ledelsen hadde en svært hyggelig middag med Real Madrid-sjefene lørdag kveld.

MØTTE PEREZ: Vålerengas styreleder Thomas Baardseng og Real Madrid-president Florentino Perez i forbindelse med lørdagens middag i Oslo. Foto:STIG-OVE SANDNES,

– Det er jo litt surrealistisk for oss i «lille Vålerenga» når man sitter med de fire toppene i Real Madrid. Men de var utrolig hyggelige. Det var en veldig fin middag. Selv om de leder den største klubben i verden, har de noen egenskaper som menneske som vi har satt veldig pris på, sier Sandnes til VG.

– Hva fikk dere ut av middagen?

– Vi snakket jo om masse ting. Vi diskuterte litt sport og om utviklingen av fotballen. Det er veldig interessant å høre hvordan verdens største fotballklubb tenker, svarer VIF-lederen.

Husker du denne?Ødegaard om sin kristne tro

Han utelukker ikke at kontakten med Real Madrid kan opprettholdes, og kanskje kan det også ende med et klubbesøk i den spanske hovedstaden i fremtiden.

– Invitasjonene sitter jo løst når tonen er hyggelig i slike middager, sier Stig-Ove Sandnes, som gledet seg stort over at oppvisningskampen mot Real Madrid ble en folkefest.

– Det var fantastisk med et fullsatt Ullevaal stadion. Jeg håper folk koste seg selv om alle selvfølgelig satt og håpet på noen mål.

Les også: Trøim bladde opp for «forbildet» Moa

VG+:Bjørndalen har hatt 22 biler på 23 år (krever innlogging)

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder