SLAPP INN TRE: Liverpool-målvakt Pepe Reina likte ikke at han nok en gang måtte plukke ballen ut av eget nett flere ganger. Her kysser han en rose før kampen mot Vålerenga. Foto: Scanpix

Reina etter tre baklengsmål: - Vi er alle bekymret

Liverpool-legenden Kenny Dalglish: - Man føler med dem som sørger

Follos Benjamin Dahl Hagen imponerte mot storklubben - får VIF-kontrakt

ULLEVAAL (VG Nett) (Vålerenga - Liverpool 3-3) Liverpool-keeper Pepe Reina innrømmer at det er bekymringsfullt at laget slipper inn tre mål nok en gang - 12 dager foran Premier League-åpningen.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

3-3 mot et noe redusert Vålerenga-lag med blant annet fire innleide 2. divisjonsspillere i troppen, er ikke godkjent i Liverpool-leiren 12 dager før alvoret starter på balløya.

- Vålerenga var et godt lag, sier keeper Pepe Reina til VG Nett, og svarer følgende på en journalists spørsmål om det er bekymringsfullt med tre baklengs for tre gang på rad.

- Vi er alle bekymret. Det er ikke likt oss å slippe inn tre mål. Vi må forbedre oss for å komme inn blant de fire beste og ut i Europa igjen, sier Reina, som byttet drakt med VIF-innbytter Gudmund Taksdal Kongshavn etter kampen.

VGLIVE: Slik var Vålerenga - Liverpool

Saken fortsetter under bildet

STRAFFET: Fegor Ogude setter inn 2-0 på straffe. Reina gikk riktig vei, men rakk ikke helt bort. Foto: Scanpix


Agger: - VIF var gode

Reina forteller videre at han tror Liverpool kan forbedre seg mye bare de neste dagene, og at han sommersigneringene vil bli viktige forsterkninger.

Les også: Liverpool hedret terrorofrene: - Dere er i våre hjerter

Spanjolen var en av tre Liverpool-spillerne som tok seg tid til å snakke med pressen etter kampen. Resten smilte høflig og gikk rett i spillerbussen.

Daniel Agger så ut til å bli matchvinner med to sene scoringer på Ullevaal, men nok en gang måtte dansken nøye seg med uavgjort på landslagsarenaen - slik som i 1-1-kampen mot Norge i fjor høst.

- Vi hadde store problemer i første omgang. Men vi må gi Vålerenga en del kreditt. De spilte en god kamp. For vår del er det ikke godt nok å slippe inn tre mål, sier Agger, og roser alle Liverpool-supporterne som farget Ullevaal rødt.

- Laget er inne i en oppkjøringsperiode. Dette kan bli bra, sier danske Daniel Agger.

Saken fortsetter under bildet

SCORET TO: Daniel Agger rekker hånden i været etter sin første scoring på Ullevaal. Han synes Liverpool-spillet var lovende. Foto: Scanpix

Les også: Rooney tror Liverpool vil kjempe om tittelen

Dalglish så bedring

- Vi ga Vålerenga for mye rom i første omgang. Etter pause var vi bedre, sier Liverpool-manager Kenny Dalglish.

Han tok med seg spillerne før kamp og gikk ned foran tribunen hvor Klanen holder til for å legge ned roser for å markere deres støtte til Norge og terrorofrene i Oslo og Utøya.

- Alle her lider etter det som har skjedd. Og man føler med dem. Hvis vi kan gi dem et lys i tunnellen ved å komme hit på denne tiden for å vise vår respekt, er vi blant de heldige. Det finnes millioner av menensker som gjerne ville lagt ned de rosene, sier Dalglish da han møter pressen etter kampen.

Saken fortsetter under bildet

HAR TROEN: Kenny Daglish var fornøyd med lagets prestasjon, men aller mest etter pause. På Ullevaal var han også opptatt av å vise respekt for ofrene etter terrorangrepet. Foto: Scanpix

Henter Dahl Hagen

Vålerenga-trener Martin Andresen var fornøyd med 3-3 mot Anfield-klubben og likte det han så av sine unggutter. Også de fire innleide Follo-spillerne imponerte, og backen Benjamin Dahl Hagen har allerede fått et kontraktsforslag fra Valle.

Les også: Follo-kvartett får sjansen mot Liverpool

- Vi er muntlige enige. Ingenting er signert, men dette går i orden, sier 23-åringen til VG Nett.

Forsvarsspilleren med Liverpool-sympatier, som var med på å tape 3-1 mot Lillehammer på Ski stadion lørdag, syns VIF-gjengen kom godt fra testen foran et tilnærmet fullsatt Ullevaal.

- Liverpool var nok litt i feriemodus. Det luktet ikke gull av det her, men de har nok mer å gå på. Ingen tvil om at dette er gode fotballspillere.

Ikke imponert

Follos Patrik Karoliussen sa på forhånd at han var redd for å skape spillere på sitt engelsk favorittlag. Det klarte han selv om han kastet seg inn i en tøff duell med Jonjo Shelvey like før slutt.

Les også: Får spille mot favorittlaget - redd for å skade heltene

- Det var aldri noen fare. Vi var like gode der, smiler Karoliussen.

- Det var utrolig stort å få spille. Det er tross alt mine helter, men de virket noe tunge. Jeg sier ikke det for å være arrogant, men de gjorde det, sier Karoliussen til VG Nett, og forteller at han er mektig irritert for å ha mistet markeringen på Agger på 2-3-målet.

- Han dyttet meg litt slik at jeg mistet oversikten, og sa etterpå at jeg burde ha mer fokus motspillerne i en slik situasjon. Det var fint med noen tips. Og jeg som trodde jeg var god på defensiv dødball...

Noen minutter før de fremmøtte journalistene forsøkte å få Liverpool-spillerne i tale, var det flere Vålerenga-spillerne som jaktet draktbytte. Innbytter Aleksander Solli var en av dem som lyktes.

- Jeg har en kompis i Bergen som hadde billett, men som måtte opereres og ikke kunne komme. Jeg lovte å skaffe ham en drakt og fikk ja fra David Ngog, sier Solli til VG Nett.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool22211052143864
2Manchester City24163565273851
3Leicester City24153652242848
4Chelsea2412484132940
5Manchester United249783629734
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder