Mener «Drillo-fotballen» er en myte

FOTBALL

ULLEVAAL (VG Nett) (Lyn - Fredrikstad 1-1) Det var Lyn som slo mest langt på Ullevaal søndag kveld!

Publisert: Oppdatert: 10.04.05 21:39

Det ble mange farlige situasjoner ut av dette, og oppbyggingen til FFKs første straffe som Roger Risholt scoret på kom fra kanten.

- Vi spiller ballen mye i laget og slo mindre langt enn Lyn, synes jeg, sier Riger Risholt som ble både helt med straffescoring, og syndebukk med straffemiss senere i kampen.

- Overraskende at dere spiller slik på bortebane under Drillo?

- Jeg tror det er mye en myte, dette med Drillo-fotballen, svarer Risholt som mener Olsen fra åsen rett bak Ullevaal stadion har mye å tilføre FFK.

Straffedrama

Selv mente Drillo det var litt bittert at det bare ble ett poeng på Ullevaal, og hadde selvsagt straffemissen til Risholt og et par andre store sjanser ved Markus Ringberg i bakhodet.

Lyn tok ledelsen med et kjempeskudd fra seriedebutant Kevin Larsen et kvarter ut i kampen.

- Det var et fantastisk godt skudd, og jeg følte vi hadde dem da, sier Lyn-trener Hans Knutsen.

- Dessverre ble vi litt feige etterhvert. Da fikk de festet grepet, sier Knutsen.

Drillo var brukbart fornøyd med laget sitt selv om Lyn ledet til pause. Derfor gjorde han ingen bytter eller endringer etter pausen.

- Vi la ikke om etter pausen, men jeg sa at vi måtte ta større risiko om det fortsatt sto 1-0 halvveis i andre omgang, sier Drillo.

Trodde Lyn var bedre

Etter pausen skapte Fredrikstad fire store sjanser, tre ved Markus Ringberg, før nevnte Ringberg sparket ballen i hånda på Mounir Hamoud og det ble straffe. Roger Risholt scoret sikkert, og fem minutter før slutt fikk Fredrikstad ny straffe da innbytter Brian West ble felt av Ali Al-Habsi. Denne bommet Risholt på.

- Den første straffen var det ikke tvil om. Den andre er jeg mer usikker på om var korrekt idømt, sier Ringberg til VG Nett.

- Jeg trodde Lyn var bedre, og er overrasket over at vi dominerte så mye i andre omgang, sier Drillo.

- Lyn er et lag jeg mener bør være på øvre halvdel av tabellen, sier Drillo.

Her kan du lese mer om