FOTBALLFRUE: Maja Nilsson (t.v.), her under en bytur med sin forlovede og Manchester United-spiller Victor Lindelöf (t.h.), synes ikke noe om prisene på luksuslosjene på Old Trafford. Foto: PA PHOTOS

Svensk fotballfrue langer ut mot Manchester United: – Motbydelig

Maja Nilsson, forloveden til Manchester United-spiller Victor Lindelöf, avslører dyre detaljer fra livet som fotballfrue på Old Trafford.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

I sin egen podcast kritiserer Nilsson prisen på luksus-losjene som kan leies av Manchester United-spillerne til bruk for venner og familie.

– Spillerne får muligheten til å leie en losje. Jeg kommer ikke engang til å fortelle dere hvor mye det koster, men prisen er motbydelig, sier Nilsson i podcasten, som er gjengitt av blant andre Daily Mail og The Sun.

Les også: Manchester United holdt lekestue

UNITED-SVENSKE: Victor Lindelöf ble hentet til Manchester United fra portugisiske Benfica i sommer for over 300 millioner kroner. Foto: Jason Cairnduff Reuters

Nilsson, som har en stadig voksende følgerskare på Twitter takket være morsomme og avslørende bilder fra fotballfrue-livet, hevder at Manchester United-spillerne føler et press for å betale for de svindyre losjene på Old Trafford.

– Hvis du ikke kjøper en, blir du sett på som en taper, sier Nilsson, som til tross for kritikken nyter tilværelsen:

– Det er vidunderlig å ha sin egen losje. Du får din egen kelner.

For det er jo ikke som om Victor Lindelöf ikke har råd til slikt; svensken tjener ifølge britiske medier over en million kroner i uken.

Fått det med deg? Cristiano Ronaldo slaktes og hånes etter sjokktap

Ifølge Daily Mail koster luksuslosjene på Old Trafford alt fra drøye 250.000 kroner for «den billigste femseters losjen» til over 860.000 kroner for den fineste losjen på Sir Alex Ferguson-tribunen.

Onsdag kveld tok Manchester United imot Burton Albion i ligacupen. Svenske Victor Lindelöf spilte hele kampen i midtforsvaret til United, som vant 4-1 takket være scoringer av Marcus Rashford (2), Jesse Lingard og Anthony Martial.

På tribunen satt Maja Nilsson og betraktet det hele i luksuriøse omgivelser, noe hun delte på sin Instagram-konto: «Jeg ville ikke hatt noe imot å bruke dette som kontor hver dag».

Her kan du se alle målene fra da Manchester United holdt lekestue med Burton onsdag kveld:

Premier League

SVUTMP
1Liverpool12111028101834
2Leicester City128222982126
3Chelsea1282227171026
4Manchester City1281335132225
5Sheffield United12453139417
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder