Neymar avviser voldtektsanklagen: – Trist og smertefullt

En kvinne har anmeldt fotballstjernen for voldtekt i Paris 15. mai. Neymar forsvarer seg i en syv minutter lang video på Instagram.

– Jeg er anmeldt for voldtekt. Det er et alvorlig ord, noe veldig sterkt, sier Neymar i Instagram- videoen – oversatt av nyhetsbyrået AP.

– Alle som kjenner meg vet hvordan jeg oppfører meg og skjønner at jeg aldri ville gjort noe slikt, sier Neymar og kaller saken «trist og smertefullt»

PSG-stjernen mener at det dreier seg om et utpressingsforsøk i en fire minutters forsvarstale på portugisisk. Han viser også frem en lang tråd fra meldingstjenesten WhatsApp hvor han snakker om sex med kvinnen.

les også

Politiet starter ny gransking av voldtektssak der Ronaldo er anklaget

FAR OG SØNN: Neymar og faren Silva Santos en kamp mellom Paris Saint-Germain og Amiens 5. august 2017. Foto: JACQUES DEMARTHON / AFP

– Dette er intimt, men det er nødvendig å publisere (bevisene), for å bevise, sier brasilianeren. Han mener at kontakten med kvinnen kan sammenlignes med det som foregår inne mellom fire vegger i alle andre forhold. Han forteller også at kvinnen ba om suvenirer til sønnen sin.

Det var den brasilianske avisen UOL Esporte som lørdag meldte at fotballstjernen Neymar er anmeldt for voldtekt. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd i Paris 15. mai. Kvinnen som har anmeldt ham sier de to fikk kontakt via Instagram, og at hun reiste til Paris for å møte stjernen.

les også

Neymar utestengt i tre kamper etter dommer-raseri

Hun hevder at fotballstjernen ble aggressiv etter at de møttes på et hotellrom på Sofitel Paris Arc Du Triomphe, og at han tvang seg på henne.

– Jeg håper etterforskerne vil se på meldingene mellom oss og skjønne hva som virkelig har skjedd her, sier Neymar.

Det kommer frem i en politirapport fra São Paulo, ifølge Reuters og flere brasilianske medier.

Under et intervju på TV-programmet «Brasil Urgente» benekter Neymars far Silva Santos anklagene og sier at sønnen havnet i en felle.

les også

Suárez hinter om Neymar-gjenforening i fremtiden

Neymars far bekrefter i intervjuet lørdag at sønnen og kvinnen har hatt et forhold, men sier det var frivillig. Faren har vært ved sønnens side store deler av karrieren og blant annet fungert som agent.

– Dette er folk som prøver å presse oss for penger. Vi har forberedt oss på en slik situasjon, selv om vi ikke forventet det, sier Santos, og hevder han har bevis for at det ikke har skjedd noe kriminelt.

– Neymar har tatt vare på samtalene mellom dem, sier faren, og forteller at de har overlevert dette til stjernens advokater, skriver Globo.

Det brasilianske landslaget forbereder seg i disse dager til det søramerikanske mesterskapet, og trener på anlegget Granja Comary utenfor Rio de Janeiro.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder