VIL SLÅ TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær ankommer treningsfeltet Carrington for å forberede lørdagens FA-cupkamp mot Wolverhampton. Foto: Eamonn and James Clarke / Eamonn and James Clarke

Solskjær beklager uttalelse: – Kanskje min dårlige engelsk

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) sier uttalelsene hans om Paul Pogba (26) kan ha blitt misforstått.

  • Arilas Berg Ould-Saada

Det skapte sterke reaksjoner da nordmannen etter 0–2-tapet mot Arsenal sa at franskmannen hadde blitt rådet av «sine folk» til å gjennomføre en operasjon.

Flere tolket dette som at det var Pogbas nærmeste, og ikke Manchester United, som bestemmer hva stjernen skal gjøre med skaden sin.

– Jeg mente det som i når du forhører deg med kirurgen din og de du stoler på. Det var kanskje min dårlige engelsk. Du har folk du stoler på og snakker med. Da jeg behandlet skadene mine, hadde jeg mine folk å snakke med i Norge og Sverige, og Paul har sine folk som han stoler på. Det er viktig. Det er bare det. Det er så tydelig jeg kan være på dette tidspunktet, sier Solskjær.

les også

Solskjærs reaksjon etter at Haaland glapp

Da det første spørsmålet på fredagens pressekonferanse handlet om Paul Pogba, trakk Solskjær på smilebåndet: «Here we go again», sa han om det stadig tilbakevendende temaet.

– Tredje runde i FA-cupen og dere snakker om Paul igjen, sier Solskjær.

Pogba var ute i flere måneder med en ankelskade, men fikk to innhopp i desember før han igjen har vært ute av troppen og må opereres. Solskjær forteller at det ikke er den samme skaden som før, men en ny og annerledes ankelskade.

– Det er ikke en alvorlig skade, men han blir kanskje ute i tre eller fire uker, sier han.

Lørdag spiller Manchester United sesongens første kamp i FA-cupen mot Wolverhampton, et lag de har møtt tre ganger uten å vinne siden Solskjær tok over som manager. Wolves har vunnet 2–1 ved to anledninger, mens det siste oppgjøret – i ligaen i august – endte 1–1.

Solskjær har ikke hatt flaksen på sin side i FA-cuptrekningene siden han overtok som United-manager. I fjor møtte de Arsenal (borte), Chelsea (borte) og Wolverhampton (borte) – og denne sesongen starter turneringen der de ble slått ut i fjor.

les også

Solskjær frykter bivirkninger av spillerkjøp i januar

– Vi skylder på forbundet for varme og kalde baller. Det gjør det ikke enkelt for oss, sier Solskjær spøkefullt.

I tillegg til skadefraværene til Pogba og Scott McTominay forteller Solskjær at flere spillere sliter med forkjølelser i forkant av lørdagens oppgjør.

– Jeg må bare se hvem som våkner opp i morgen og føler seg bra.

Mer om

  1. FA-cupen
  2. Manchester United
  3. Ole Gunnar Solskjær
  4. Wolverhampton Wanderers FC

Flere artikler

  1. Den endeløse Pogba-sagaen: – Virker som han prøver å provosere Solskjær

  2. Solskjær svarer på Raiolas United-slakt: – Ikke agentens spiller

  3. Solskjær om Pogba: – Han er desperat etter å spille fotball

  4. Solskjær med nedslående Pogba-melding: – En stor smell

  5. Solskjær om Mourinho: – Kanskje bra for meg

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder