GJENFORENT: Tommy Høiland og Ole Gunnar Solskjær (t.v.) hadde dette hyggelige sammenstøtet da Molde møtte Sandnes Ulf i mai. Nå er Høiland klar for Molde og får Solskjær som trener. Foto: Scanpix

Solskjær om Høiland: - Fansen kommer til å elske ham

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær tror nysignerte Tommy Høiland (24) raskt kommer til å kjempe til seg en plass i supporternes hjerter.

Artikkelen er over seks år gammel

Onsdag trente tidligere Sandnes Ulf-spiller Tommy Høiland for første gang med Molde. Han har signert en to og et halvårskontrakt med fjorårets seriemestere.

- Fansen kommer til å elske han. Han kommer til å bli en favoritt, både blant fansen, spillerne og blant oss trenere. Han er en veldig god målscorer, noe han nå får sjansen til å vise på et enda høyere nivå, sa Solskjær til klubbens hjemmeside.

Høiland har så langt i eliteseriesesongen scoret fem mål på fem kamper for rogalendingene. Nå håper han å fortsette trenden i Molde.

FLYTTER PÅ SEG: Tommy Høiland har signert en kontrakt med Molde som varer ut 2015-sesongen. Foto: Scanpix

«Bad boy»

- Jeg ser fram til å bidra med mitt i klubben. Jeg er en spiller som jobber hardt og aldri gir opp. Jeg håper at jeg kan score flere mål i løpet av sesongen, sa han.

Høiland har tidligere skapt overskrifter på fotballbanen. I helgens serierunde handset han inn en scoring da Sandnes Ulf slo Start 3-1. I desember fikk Høiland 7500 kroner i bot av Norges Fotballforbund for en obskøn gest mot en Ull/Kisa-spiller i kvalifiseringskampen til eliteserien, som ble spilt i november.

- Det ryktet han har fått er noe ufortjent, sier Solskjær på spørsmål om «Bad Boy»-stempelet.

Overgangen gjennomføres når overgangsvinduet åpner om fem dager.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder