Fakiri vil til Monaco

Hassan El Fakiri er enig med Monaco om en femårskontrakt, men Brann har ennå ikke godtatt tilbudet fra de franske mesterne.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 19 ÅR GAMMEL

Den tidligere Lyn-spilleren gikk gratis til Bergen-klubben som Bosman-spiller og kan risikere ikke å få spille en eneste eliteseriekamp for Brann før turen går videre.

- Egentlig gjør det ikke så mye hvis handelen skulle gå i vasken, jeg begynner å trives godt i Bergen. Har kommet inn i miljøet og fått spilt mange kamper i oppkjøringen. Det kan bli bra her også, mener El Fakiri.

Det er likevel trolig at partene blir enige. Salgssummen vil trolig ligge på mellom fire og fem millioner kroner.

Tilbudet fra Monaco kom gjennom den svenske agenten Fredrik Johansson, som er basert i Frankrike. Monaco er godt kjent med Branns vanskelige økonomiske situasjon og spekulerer trolig i at bergenserne er tvunget til å selge spillere. Etter det NTB erfarer skal Monaco være villige til å betale 3 millioner kroner for El Fakiri, Brann krever i utgangspunktet trolig detdobbelte.

Monaco fattet interesse for den teknisk begavete midtbanespilleren under et La Manga-opphold tidligere i år og har også sett ham i en treningskamp mot Bryne. Brann fikk et tilbud med frist tirsdag denne uken, og kom deretter med et motttilbud. Partene er ennå ikke blitt enige, men blir det trolig i løpet av få dager.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder