I FORM: Philippe Coutinho, med kapteinsbindet rundt armen, feirer en scoring for Liverpool mot Swansea i romjulen. Foto: Paul Ellis AFP

Spanske medier hevder Coutinho nekter å spille for Liverpool igjen

Spanske medier hevder at Barcelona står klare med et monsterbud på Phillippe Coutinho (25), og at Liverpool-stjernen ikke ønsker å spille for klubben igjen.

Artikkelen er over to år gammel

Den Barcelona-baserte storavisen Sport skriver tirsdag ettermiddag at den brasilianske Liverpool-stjernen ikke kommer til å kle på seg den røde drakten igjen.

Fikk nettet til å koke: Hevder Nike avslørte Coutinho-overgang

Coutinho har angivelig gjort det klart at han ikke ønsker å spille mer for Liverpool, ettersom han ikke ønsker å risikere at overgangen til Barcelona går i vasken på grunn av en skade.

Avisen skriver at Liverpool skal være klar over situasjonen, og at manager Jürgen Klopp forbereder de neste kampene uten å regne med Coutinho.

Erstatteren? Denne spilleren kan komme inn for Coutino

Barcelona-bud?

Samtidig hevder Mundo Deportivo, den andre store Barcelona-avisen, at den katalanske storklubben står klar med et bud på 110 millioner euro pluss 40 millioner euro i mulige bonusen.

En eventuell totalramme på nesten 1,5 milliard kroner vil i så fall gjøre Coutinho til tidenes tredje dyreste fotballspiller etter PSGs Neymar og Kylian Mbappé.

Disse keeperne kan være aktuelle for Liverpool:

Coutinho var ikke med i Liverpool-troppen som slo Burnley 2-1 første nyttårsdag. Klopp forklarte fraværet med at spilleren slet med en mindre skade.

Den anerkjente fotballjournalisten Guillem Balagué skriver på Twitter at Coutinho heller ikke vil være med i Liverpool-troppen til fredagens FA-cupkamp mot Everton.

«Coutinho blir ikke «frisk» til fredagens kamp mot Everton. Om fremtiden: Liverpools tone har endret seg – det virker som de er åpne for alle muligheter: Selge ham nå, eller bli enige om en overgang til sommeren. Å beholde ham etter det virker som den aller minst sannsynlige løsningen. Men ingen bud har kommet fra Barcelona... ennå», skriver Balagué.

Klopp: – Kunne ikke vært mindre interessert

Overgangsryktene rundt Coutinho tok virkelig fyr på nyttårsaften da man på nettsidene til sportsutstyrs- og klesgiganten Nike kunne lese «Philippe Coutinho er klar til å lyse opp Camp Nou. Kjøp din Barcelona-drakt med magikerens navn på», ifølge BBC.

– Jeg hørte om det. Jeg kan si at jeg kunne ikke vært mindre interessert i noe som helst i hele verden. Noen fortalte meg det og jeg tenkte: «wow, for en kjempesak», sier Jürgen Klopp om den angivelige Nike-tabben.

Se managerens reaksjon her:

Coutinho har vært i kjempeform for Liverpool denne sesongen. Han står med syv mål og seks målgivende pasninger på 14 kamper i Premier League. Han har også scoret fem mål og slått to assists på fem Champions League-kamper.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder