INTER-SJEF: Trener José Mourinho får et gjensyn med sin tidligere stjernespiller Zlatan Ibrahimovic på onsdag i Champions League. Foto: REUTERS

Mourinho: - Jeg vil gi Zlatan en klem

(VG Nett) Onsdag returnerer Zlatan Ibrahimovic til Milano i Barcelona-drakt, men trener José Mourinho lover en varm velkomst for svensken.

  • Morten Ulekleiv

Zlatan Ibrahimović – WikipediaInter.itOfficial FC Barcelona Web Site - Barça | FCBarcelona.com | FC BarcelonaUEFA Champions League

- Jeg kommer til å ønske Zlatan velkommen med en stor klem, sier Inter-trener José Mourinho ifølge Aftonbladet.

VG LIVE:Følg dramatikken i Champions League direkte her

Denne uken starter gruppespillet i Champions League. Onsdag er det duket for et gjensyn med Zlatan for Inter-fansen, men denne gangen entrer han Stadio Giuseppe Meazza iført «feil drakt».

- Jeg vet ikke hvordan fansen kommer til å reagere. Jeg kommer til å gi han en klem før kampstart, men de neste 90 minuttene vil jeg ikke en gang høre navnet hans, sier Mourinho.

VG Nett-leser:Håper Inter knuser Zlata og Barca!Diskutér kampen her!

27 år gamle Zlatan gikk i sommer fra Inter til Barcelona, hvor han signerte en femårskontrakt. Mourinho ønsket naturlig nok å beholde svensken, men hevder at han ikke er bitter over at stjernespilleren forlot klubben.

SOMMERMINNER: Dette bildet er fra Inters treningsleir i California 20. juli. Det er et av de siste bildene som er tatt av Zlatan og Mourinho sammen. En uke senere var supersvensken klar for Barcelona. Foto: AFP

- Vi kommer til å være motstandere, men jeg kjenner meg ikke sviktet. Det er takket være han at vi er regjerende mestere i Italia, sier Mourinho.

Portugiseren er glad for at Zlatan ser ut til å ha funnet seg godt til rette i sin nye klubb i Spania.

- Jeg kan ikke glemme en spiller som «Ibra», men jeg sier alltid at alle mine egne spillere er best i verden. Jeg er glad for at han lykkes i Spania, men jeg blir enda gladere når mine egne angripere lykkes, sier Mourinho.

Forrige uke gikk Zlatan ut i media og sa at Inter burde være takknemlige for hans tid i klubben.

- Før jeg kom til Inter, hadde de ikke vunnet ligaen på 17 år. Så vant vi tre år på rad, og jeg spilte bare der i tre år, sa Zlatan.

Det provoserte flere av hans tidligere lagkamerater.

- Takk for tre titler, «Ibra». Vi ses på onsdag . . . svarte Marco Materazzi ironisk da han ble konfrontert med Zlatans uttalelse.

- Han har gjort viktige ting for oss, men hans uttalelser er både provoserende og overdrevet, sa den 29 år gamle brasilianeren Mancini.

PS! Inter - Barcelona vises på Viasat-kanalen SportN klokken 20.45 onsdag.

STJERNE I SPANIA: Zlatan Ibrahimovic har allerede markert seg i Barcelona. Her feirer han scoring mot Getafe i helgen. Foto: REUTERS

PS! I samarbeid med Strive ser du 10 toppkamper fra La Liga og Serie A på VG+ i vår. (Redaksjonelt samarbeid)

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder