- Usannsynlig at Elrich fortsetter

Onsdag kom sjokkmeldingen for Ahmad Elrich om at han ikke kommer til VM med Australia. Men at han skal fortsette i Lyn er helt usannsynlig.

  • Klaus Eriksen
Publisert:

SKILLES: Ahmed Elrich har reist hjem til Australia og kommer ikke tilbake til Lyn og Henning Berg. Foto: Bjørn S. Delebekk

Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann er så sikker på et nei fra Elrich at han ikke kommer til å spørre engang.

- Han tjener mer penger på å ha fri enn å spille mer for oss. Så mye mer at det er usannsynlig at han spiller for oss igjen, sier Bjarmann til VG Nett.

Da Elrich gikk av banen etter tapet for Tromsø søndag, opphørte kontrakten med Lyn. Samtidig begynte pengene å strømme inn på kontoen fra Fulham som eier kantspilleren.

Helt sikker på VM-tur

- Det er stor forskjell på lønningene her og i Premier League, sier Bjarmann og legger vekt på ordet stor.

Sportsdirektøren sier at Elrich reiste hjem til Australia på mandag og var brennsikker på at han skulle tas ut i VM-troppen som ble kjent onsdag. Bjarmann har ikke snakket med Elrich, men vet at han har det tøft nå.

- Han var 100 prosent sikker på å bli tatt ut i troppen, men så skjedde ikke. Det kom nok som et sjokk for ham. Han kom til oss for å spille seg inn i troppen, sier Bjarmann.

Australias VM-tropp:Keepere:
Mark Schwarzer (Middlesbrough), Zeljko Kalac (Milan), Ante Covic (Hammarby).

Forsvarere:
Michael Beauchamp (Central Coast), Craige Moore (Newcastle), Lucas Neill (Blackburn), Tony Popovic (Crystal Palace), Mark Milligan (Sydney).

Midtbane:
Marco Bresciano (Parma), Tim Cahill (Everton), Scott Chipperfield (Basel), Jason Culina (Eindhoven), Brett Emerton (Blackburn), Vince Grella (Parma), Stan Lazaridis (klubbløs), Josip Skoko (Stoke/Wigan), Mile Sterjovski (Basel), Luke Wilkshire (Bristol).

Angrep:
John Aloisi (Alaves), Harry Kewell (Liverpool), Archie Thompson (Eindhoven), Mark Viduka (Middlesbrough), Josh Kennedy (Dinamo Dresden).

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder