Mourinho om «unge» Rashford: – Dette er hans femte sesong

José Mourinho er lei av snakket om at Marcus Rashford (21) er så ung. Han har bare ett mål i åpent spill på de 16 siste Manchester United-kampene.

Her er søndagens oddstips

Under Ole Gunnar Solskjær har United færre poeng etter syv kamper enn noen gang tidligere i Premier League-æraen.

Rashford står med fattige tre mål på de 16 siste kampene. Bare ett av disse har kommet i åpent spill, de to øvrige på straffespark. Samtlige av disse scoringene har kommet i Premier League sesongen 2019/20. De ene spillemålet kom i serieåpningen mot Chelsea.

Mange mener at tilfellet Rashford handler om mye ansvar på en ung manns skuldre. United kvittet seg med både Alexis Sánchez og Romelu Lukaku. Samtidig har Anthony Martial vært skadet.

les også

Liverpool vant igjen – nærmer seg fantastisk rekord

Rashford fyller 22 år på oktobers siste dag. På Sky Sports Super-Søndag for ei uke siden uttrykte hans tidligere sjef Mourinho:

– Han er ung, men dette er hans femte sesong på førstelaget. Først under van Gaal, så under meg og nå under Ole Gunnar. Dette er den femte sesongen. Det er vanskelig å finne en kar på 21–22 år som har så mange Premier League-kamper, sa José Mourinho - og fastslo de beste blir gode i stadig yngre alder.

Onsdag er det Vikinglotto: 30 millioner!

Marcus Rashford har 118 Premier League-kamper siden debuten i februar 2016 da han slo igjennom med et brak med to mål mot Midtjylland i Europa League.

– Nå ser det ut som om han mangler selvtillit, skriver Daily Mail om Rashfords sesongstart.

les også

Skrekkskadet etter kjempebrøler – Tottenham ydmyket på ny

Rashford er så opptatt av å vise hva han er god for at han har spilt til tross for at han har vært småskadet for å hjelpe laget.

Mot West Ham forrige uke ble han tatt av med skade etter 61 minutter, men var klar igjen til kampen mot Arsenal mandag.

Solskjær fastslo etter 1–1-matchen at Rashford var 100 prosent klar.

– Rashford så ellers ut som en skygge av den gutten som slo igjennom i 2016, skrev Daily Mail.

Ifølge MUFC Data på Twitter har Marcus Rashford vært direkte involvert i 71 liga- og cup-mål for United, 48 scoringer og 23 assists.

les også

Midtsjø kritisk til United: – For enkelt å spille dem ut

I et intervju med Sky Sports uttaler Solskjær om salget av Lukaku:

– Jeg kan si at stallen mangler en spiss, men det var en avgjørelse jeg tok, og som jeg tok med glede. Lukakus hode var ikke her for oss, og jobbet ikke med oss som en gruppe, sier manageren.

– Jeg har masse respekt for Romelu, mens hans tid her var over.

Solskjærs mannskap ligger etter lørdagens kamper på 11. plass i ligaen.

– Vi liker selvfølgelig ikke at vi ikke vinne kamper. Vi legger hjertet, livet og sjelen i denne jobben. Det å få et resultat mot Newcastle nå, er livsviktig, sier manageren til Sky Sports.

les også

Solskjær innrømmer dødball-problem: – Har ikke vært gode nok

VG-tips: Under 2,5 mål.

* For nøyaktig ett år siden møttes lagene på Old Trafford - og der Manchester United vant 3-2 etter at Alexis Sánchez ble matchvinner.

* Begge lag sliter med noen av de samme utfordringene siden den gang. Manchester United jobber med å finne noe som ligner på form - og de har vondt for å score. Newcastle er fortsatt drevet av en upopulær klubbeier. Scoringer er mangelvare - kun fire så langt i PL - og de står i fare for å rykke ned. Ifjor jobbet de seg ut av problemene ved hjelp av god organisering - styrt av den tidligere manageren Rafael Benitez.

* Manchester United slo til med 4-0 i ligaåpningen over Chelsea. Men etter det har det blitt syv mål på ni kamper. AZ Alkmaar-bortekampen torsdag (0-0) betyr at gjestene er uten en borteseier på ti siste reiser. Har vi grunn til å vente oss en målfest? Trolig ikke, og det er årsaken til oddsforslaget.

Du må spille innen kl. 17.25. Kampen kan du se på TV 2 Sport Premium.

Kommersielt samarbeid

VG har et kommersielt samarbeid med Norsk Tipping, som innebærer at VG får en andel av inntektene fra spill i regi av tippeselskapet på våre plattformer. Norsk Tipping har ingen innflytelse på temavalg eller innhold, som utelukkende er basert på redaksjonelle vurderinger.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool29271166214582
2Manchester City28183768313757
3Leicester City29165858283053
4Chelsea29146951391248
5Manchester United29129844301445
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder