MÅLMASKINER: Peter Crouch og Dirk Kuyt trengte bare åtte minutter på å avgjøre kampen. Her feires scoring etter ti sekunder av andre omgang. Foto: AFP

MÅLMASKINER: Peter Crouch og Dirk Kuyt trengte bare åtte minutter på å avgjøre kampen. Her feires scoring etter ti sekunder av andre omgang. Foto: AFP

Crouch avgjorde på bursdagen

(West Ham - Liverpool 1-2) Etter å ha vært så godt som ufarlige før pause, brukte Liverpool-angrepet ti sekunder av andre omgang på å sette ballen i nettet.

Glen Bisset Eriksen
ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VG Nett LIVE:Referat og bilder fra kampen

Liverpool-spissene Peter Crouch (26 i dag) og Dirk Kuyt (26) hadde ikke en eneste avslutning i første omgang. Og mot slutten av omgangen var det West Ham som styrte kampen.

Så gikk det ti sekunder av andre omgang, og alt var snudd.

Calum Davenport feilberegnet et langt oppspill, og Crouch fikk ta ned. Han spilte på tvers til Kuyt, som dunket ballen i tverrliggeren og ned med en fantastisk avslutning. West Ham hadde fortsatt ikke vært nær ballen...

Få minutter senere var det nærmest kjørt for kriserammede West Ham.

Vertene mistet ballen noe lett i angrep, og Liverpool rullet opp med noen flotte kombinasjoner. Ballen gikk frem til John Arne Riise, som hadde tid og rom. Han spilte flott ut til Crouch på 20 meter, og spissen plasserte ballen flott opp i hjørnet fra upresset posisjon.

- Ja, det var tøft. De kjemper for livet. Ting fungerte ikke skikkelig for oss før pause, men da vi fikk ledermålet, roet vi oss ned litt. Forhåpentligvis kan vi ta inn noen poeng på topplagene nå, sier Peter Crouch til Sky Sports etter kampen.

Scoring i debuten

West Ham presterte svært dårlig fremover på banen. Til tross for et spillemessig overtak i deler av kampen, ble det skapt få gode målsjanser.

«Hammers» har hentet inn flere spillere i dette transfervinduet, og en av dem gjorde seg svært bemerket i kveld.

Bobby Zamora gikk på løp og spilte inn foran mål. Der skled den innlånte spissen Kepa Blanco ballen i mål med sitt første touch i engelsk fotball.

Det hjalp riktignok lite. Liverpool hadde få problemer med å holde West Ham unna, og er bare to poeng bak Chelsea, riktignok med én kamp mer spilt.

- Vi har troen. Vi var ganske selvsikre før Chelsea-kampen, men seier der har styrket oss enda mer, sier en svært fornøyd Liverpool-manager Rafael Benitez etter kampen.

Bent-bud avslått

I følge spekulasjoner i media tirsdag, skal Charlton ha avslått et bud på 18 millioner pund for Darren Bent. Dette avslås av West Ham-manager Alan Curbishley.

- Vi har ikke budt på han. Det er bare spekulasjoner fra sånne som dere, sier manageren.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder