Barcelona fulgte Edu

- Jeg håper veldig jeg forsvinner fra Lyn

FOTBALL

ULLEVAAL (VG Nett) (Lyn - Fredrikstad 1-2) Sannsynligvis var tapet mot FFK Chinedu Obasi Ogbukes siste kamp på hjemmebane for Lyn.

  • Andreas Hæhre
Publisert: Oppdatert: 30.10.06 10:34

Fortsatt er ikke noe avklart, men også denne kampen var det store klubber på tribunen fulgte Edu med argusøyne. Barcelona, Celtic og Liverpool var noen av dem.

- Jeg gjorde mitt beste i kveld, og er derfor sånn passe fornøyd med hvordan det gikk, meddeler angriperen overfor VG Nett etter kampslutt.

Nå begynner han å se framover.

- Det er utrolig morsomt at storklubber er her for å se på meg. Det viser bare at jeg har gjort en god jobb tidligere i sesongen, fortsetter Edu.

- Hvor og når kommer du til å forsvinne?

- Det er vanskelig å si noe presist, men jeg håper veldig at jeg forsvinner fra Lyn, selv om jeg kommer til å savne noen i klubben, innrømmer han.

Utvikle seg videre

- Jeg har ikke noe klart ønske om hvor jeg ønsker meg videre. Det eneste jeg ønsker er å komme til en storklubb hvor jeg kan utvikle meg videre, sier Lyn-spissen.

Hans agent, John Shittu, var også på Ullevaal i går kveld.

- Fotball er vanskelig og jeg kan ikke si noe presist om hva som kommer til å skje med Edu. Det eneste jeg kan si er at det vel kommer til å skje noe, sier agenten.

- Har du blitt overrasket over hvor god Edu har vist seg å være etter at Mikel forsvant?

- Nei, jeg har alltid visst at det bor mye i Edu. Han har slitt litt med skader, og har fått vist seg bedre fram i år, mener Shittu.

- Kan disse skadene til å ha noen betydning for eventuelle overganger?

- Nei, det kommer de ikke til å ha, fastslår Shittu.

Planer for Bala også

Det er ikke bare Edu som agenten har planer for videre. Også Lyns Ezekiel Bala skal ha gode fremtidsutsikter.

- Jeg har planer for Bala også, så får vi se hva som skjer etter sesongen. Jeg kan ikke si noe konkret enda. Det kommer til å skje noe når overgangsvinduet åpner, avslutter Shittu.

Her kan du lese mer om