Trenervikaren varsler endringer

Start-kapteinen: - En trist dag

KRISTIANSAND (VG Nett) Han tok over da Tom Nordlie måtte gå. Nå må Bård Wiggen igjen lede laget etter at Start har kvittet seg med nok en trener.

ARTIKKELEN ER OVER 12 ÅR GAMMEL

VARSLER ENDRING: Ny hovedtrener i Start, Bård Wiggen. Foto: Søreide, Kjell Inge

Bjørnebye:- Jeg har trolig gjort en for dårlig jobb

Den erfarne assistenten ledet i dag Start-treningen - kun en snau time etter å ha sittet ved Stig Inge Bjørnebyes side på onsdagens pressekonferanse.

Flere spillere manglet - men intensiteten var i alle fall høy. Og det kan være greit å vise seg frem når Bård Wiggen nå varsler endringer - og truer enkeltspillere med vraking.

Vurderer formasjonsendring

- Jeg har faktisk diskutert mye med Stig. Og vi mente vel begge to at tiden var inne for å gjøre noen justeringer.

- Kanskje blir det en formasjonsendring. Kanskje vil det være andre spillere som får sjansen fra start. Jeg har ikke rukket å tenke ut alle tanker ennå, sier trønderen.

Det er kun et snaut år siden han måtte ta over trenervervet etter Tom Nordlie. Da holdt han fortet til Stig Inge Bjørnebye tok over. Nå må han nok en gang trå til.

- Det er ikke noen hyggelig dag dette. Verken for spillerne eller meg. Men det er bare fotball. Det er ikke noen som har dødd, understreker han.

- Kan vinne alle syv

Nå har trenervikaren i stedet rettet fokuset på neste seriekamp om halvannen uke. Da er Rosenborg gjester på Sør Arena.

- Det er fremdeles veldig store sjanser for å berge kontrakten. Det er syv kamper igjen, og 21 poeng å spille om. Vi kan vinne alle syv, tror Wiggen.

Han kommer nå til å trene Start "inntil videre". Svein Mathisen ville på VG Netts spørsmål ikke si noe konkret om hvorvidt det jobbes med en trenerkandidat for øyeblikket.

- Hadde full tillit

Spillerne er naturligvis også preget av de siste dagers hendelser.

- Det har vært en trist dag. Vi føler oss delaktig i det som har skjedd, sier Start-kaptein Atle Roar Håland til VG Nett.

- Stig Inge Bjørnebye sa på pressekonferansen at han følte tillit i spillergruppa. Er det riktig?

- Ja.

Start-investor Erik Solér var ikke tilstede på dagens pressekonferanse.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder