Sturridge-perle berget Liverpool-poeng

(Chelsea - Liverpool 1–1) Eden Hazard så ut til å senke Liverpool for andre gang på få dager, men like før slutt tok Daniel Sturridge saken i egne hender.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL

Sturridge hadde bare vært på banen i noen få minutter da han mottok ballen på 25 meter etter 88 minutter. Nærmest uten tilløp banket han til.

Skuddet gikk i en nydelig bue opp i det lengste hjørnet og plutselig var lagene like langt på Stamford Bridge.

– Helt utrolig. Han gjør det nesten helt uanstrengt. Han står jo helt stille, sier en mektig imponert TV 2-kommentator Simen Møller.

Selv ble Sturridge konfrontert med om scoringen var hans fineste hittil i karrieren.

– Jeg liker å tro at jeg har scoret finere mål, men kanskje ikke. Det var et fint mål, sier Liverpool-spissen i et intervju vist hos TV 2.

–Jeg elsket å se den gå inn. Det er så gøy og så fortjent for Daniel. Jeg unner ham det virkelig. Han har hatt en tøff tid, men nå har han en nydelig tid. Han vil sikkert starte hver kamp, men i dag kom han inn som et friskt pust for oss. Det var viktig, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp.

– Har mye vi kan forbedre

Med scoringen sørget innbytteren for at Liverpool unngikk å gå på sitt første tap i Premier League hittil i år. Liverpool hadde før oppgjøret seks strake seiere i ligaen. Liverpool ble lørdag passert på tabellen av Manchester City, men etter sju serierunder er det bare målforskjellen som skiller lagene.

– Folk rundt klubben snakker sikkert om hvordan det vil ende til slutt, men internt snakker vi om å ta en kamp av gangen og hele tiden forbedre oss. Vi har et ungt lag med mye kvalitet, men det er fortsatt mye vi kan forbedre, sier Liverpool-kaptein James Milner.

Scoringen til Daniel Sturridge gjorde samtidig at Liverpool unngikk å bli senket av Eden Hazard for andre gang på få dager.

Så sent som onsdag ble belgieren matchvinner mot nettopp Liverpool. På stillingen 1–1 vartet Eden Hazard opp med en vanvittig enkeltmannsprestasjon, som du kan se i videoen under, i ligacupen mot Liverpool.

Fortjent til slutt

Lenge så det ut til at Eden Hazards 1–0-scoring skulle bli det avgjørende målet i London.

25 minutter var spilt da Hazard kombinerte nydelig med et par lagkamerater på midtbane. Det hele endte med at lagkamerat Kovacic prikket 27-åringen gjennom på skrått hold. Skuddet fra Hazard snek seg inn i det lengste hjørnet og 1–0-ledelse til Chelsea var et faktum.

SEKS MÅL HITTIL: Eden Hazard er en av Premier Leagues store formspillere. 1–0-målet mot Liverpool gjør at han er oppe på seks Premier League-scoringer allerede. Foto: GLYN KIRK / AFP

les også

Kane-dobbel stilner kritikerne

BLE BYTTTET UT: Det vil seg ikke helt for Mohamed Salah om dagen. Liverpool-spilleren kom seg til et par brukbare sjanser i førsteomgang, men klarte ikke å omsette til scoring. Etter 65 minutter ble han byttet ut. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Tross flere enorme muligheter i andreomgang, blant dem to gigantiske Liverpool-sjanser, så det hele ut til å ebbe ut med 1–0 til Chelsea.
Nevnte Eden Hazard hadde en enorm mulighet til å punktere oppgjøret til 2–0 etter en drøy times spill, men alene med keeper Allison klarte han ikke å sette ballen i nota.
Til slutt takket og bukket Daniel Sturridge for det med en strålende scoring med sitt fantastiske venstreben.

les også

Tidenes verste PL-start for Man. United: – Kommer til å bli tatt store avgjørelser

Resultatet betyr at Liverpool fortsatt er foran Chelsea på tabellen, men at Manchester City er ny serieleder i Premier League grunnet sin positive målforskjell.

– Uavgjort var nok fair utifra spill og sjanser, konkluderte Simen Møller i TV 2 studio etter kampen.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder