Brennheit Eikrem bak Moldes elleville snuoperasjon som sørget for sølv

(Sandefjord-Molde 1–3) Molde holdt på å røre det til for seg selv, men etter en 2. omgang det luktet svidd av, tok de sølv i Eliteserien. Takket være Magnus Wolff Eikrem.

For etter å ha snudd 0–1 til 3–1 på 26 minutter, tok Molde sølvet, foran nesa på Brann.

Men slik så det ikke ut til å ende etter de første 45 på Komplett.no Arena.

Molde havnet tidlig under, etter en kremscoring av kaptein Håvard Storbæk. Han fikk ball på 20 meter og banket til. Sekunder senere var ballen plantet i krysset.

Da hadde allerede Brann gått opp til 1–0 på Brann Stadion, noe som gjorde at det var de rødkledde fra Bergen som lå på sølvplass i Eliteserien.

Utover i omgangen hadde Molde et par brukbare sjanser, men de klarte ikke overliste den tidligere New York City-målvakten Eirik Holmen Johansen. Hjemmelaget kunne ha ledet med mer til pause, men hverken William Kurtovic eller Pau Morer klarte å overliste Andreas Linde.

Tre Molde-scoringer – alle av den ypperste klassen

Gjestene i hvitt kom ut i 100 i den andre omgangen og utlignet til 1–1 etter en fryktelig delikat scoring av Leke James. Magnus Eikrem slo inn i boks og fant angriperen, som på lekkert vis hælflikket inn de hvitkleddes første for dagen.

Og bare 20 minutter senere var kampen snudd. Igjen var det James som var på farten, og igjen var det Eikrem som var hovmesteren bak det hele. Den tidligere Manchester United-akademiproduktet spilte en herlig utsidepasning til James, som plutselig var alene med Holmen Johansen. Iskald som få bredsidet jamaicaneren inn 2–1-ledelse til gjestene.

Og kampen var punktert bare tre minutter senere, da Eikrem selv ladet børsa og fyrte fra nærmere 20 meter. Holmen Johansen fikk en hånd på ballen, men slo den inn i mål. 1–3 og game over.

Dermed ble Molde nummer to og tok sølv i årets Eliteserie, bak Rosenborg.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder