SKAPER OVERSKRIFTER: Nicklas Bendtner (midten) feiret nyttår i Tyrkia. Det førte til kraftige spekulasjoner om en overgang. Her med trener Kåre Ingebrigtsen (t.h.). Foto: Ole Martin Wold NTB scanpix

RBK-Kåre fnyser av tyrkisk Bendtner-hysteri

Nicklas Bendtner (29) feiret nyttår i Istanbul. Det førte til store spekulasjoner rundt Rosenborg-stjernen.

ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Eliteserie-toppscoreren ble, iført dress og sammen med kjæresten Natasja Madsen, fotografert og filmet av medier i den tyrkiske byen i helgen. En rekke tyrkiske medier, inkludert TV-kanalen A Spor, hevdet at dansken var på plass for å forhandle med regjerende cupmester Konyaspor.

Stort VG-intervju: Bendtners oppgjør med partyløve-stempelet

Redaksjonelt samarbeid

Se Eliteserien og OBOS-ligaen direkte på Dplay og Eurosport Player

Men et sveip gjennom Instagram-profilene til Bendtner og kjæresten tyder på at Istanbul, der paret feiret nyttår, kun var et nytt ledd i deres luksuriøse ferie. Tidligere i vinter har de publisert bilder fra både Maldivene og Emiratene.

– Jeg har bare hørt at det er noen spekulasjoner, og flirer bare av det. Uansett hvor han dukker opp, blir det spekulasjoner, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til VG.

Bendtner sier han «bruker mye tid med kjæresten». Slik er hans Norge-liv:

Oppmøte 15. januar

Han fnyser av påstandene om Konyaspor-møter.

– Hadde det vært en fotballklubb i Maldivene, så hadde han sikkert spilt der. Og skulle han ta seg en tur til London neste helg, så er vi virkelig i gang. Sånn er det med Nicklas. Vi bare flirer av det, koser oss og tar det med knusende ro. RBK har ikke snakket med noen klubber, sier Ingebrigtsen.

Åge Hareide: Håper Bendtner blir i Rosenborg til VM

Treneren sier han ikke bryr seg om hvor Bendtner er, og at det eneste han vet, er at dansken skal møte opp i Trondheim den 15. januar, når klubben begynner oppkjøringen til den nye sesongen.

– Det er ingenting som tilsier at noe skal skje, sier Ingebrigtsen om mulighetene for Bendtner-salg i januar.

Franske medier: Hevder Søderlund drar tilbake til RBK

Stjernespissen sa i november at han tror han blir værende i Rosenborg. Han har for øyeblikket solid fotfeste i den danske troppen som skal til VM, og Rosenborg-kontrakten varer i to år til. VG har ikke lyktes med å komme i kontakt med hans agent Ivan Benes i forbindelse med denne saken.

Bendtner mener dette målet er blant hans tre fineste i karrieren:

Forventer rolig vindu

De siste årene har Rosenborg blitt vant til å miste nøkkelspillere i januarvinduet. I fjor forsvant Jonas Svensson, Hólmar Eyjólfsson og toppscorer Christian Gytkjær. Året før solgte de både Ole Selnæs og Alexander Søderlund til Saint-Étienne.

Nå forventer Kåre Ingebrigtsen et langt mindre hektisk overgangsvindu.

– Vi forholder oss veldig rolig til dette vinduet. De fleste er ganske nye i Rosenborg. Vi vil beholde de som er her, og det regner vi med at kommer til å skje også. Det er ingen som skal ut, sier treneren.

– Har dere noen spesielle ønsker om spillerkjøp?

– Nei, vi sitter helt i ro og jobber med å beholde de som er i klubben.

Ingebrigtsen hevder at de ikke nødvendigvis trenger å erstatte USA-klare Jørgen Skjelvik, ettersom de har det danske talentet Jacob Rasmussen (20) fra før.

Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30215472314168
2Bodø/Glimt30159664442054
3Rosenborg301410653411252
4Odd3015784540552
5Viking30138955421347
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder