Fakta og spillerbørs: Norge - Island 1-1

ARTIKKELEN ER OVER 17 ÅR GAMMEL

NORGE-ISLAND 1-1 (0-0)
Aspmyra stadion, Bodø. Tilskuere: 8126. Dommer: Ceri Richards, Wales - 7 p. Mål: 0-1 (5) Johannes Karl Gudjonsson, 1-1 (60) Solskjær (Rushfeldt).
Gult kort: N: Johnsen, Berg. I: Einarsson.
Innbyttere Norge: Rushfeldt 45 min. for Tessem. Bengt Sæternes 10 min. for Andresen.
Ubenyttete reserver Norge: Ivar Rønningen, Brede Hangeland, Erik Hoftun, Alexander Aas, Jan Derek Sørensen, Fredrik Winsnes.

BØRSEN
System: 4-4-2

THOMAS MYHRE 3
Brøleren på Islands mål går inn på kavalkader over keepertabber. Det forteller alt. Lite å gjøre ellers.

ANDRE BERGDØLMO 4
En kamp på det jevne. Få feil, men også få gode, offensive bidrag. Men skjerpet feilprosenten fra Japan-kampen, og får godkjent.

HENNING BERG 6
Sto mer og mer fram som klippen i forsvaret utover i kampen. Godkjent før pause, sjef med stor S i 2.omgang. Gode framspill og råsterk i duellene.

RONNY JOHNSEN 5
God kamp, der han også involverte seg offensivt i 2. omgang. Gjorde det meste enkelt og greit, og var aldri i trøbbel.

JOHN ARNE RIISE 4
Virket noe ukonsentrert og gjorde endel rare valg. Alltid innsatsfull, og fikk betalt for det da han skaffet Norge endel frispark. Mange skudd, traff ikke mål.

JO TESSEM 3
Svak kamp, der han lyktes med lite bortsett fra en heading som var en av Norges tre målsjanser. Lite stemte, og Tessem kom aldri ut til 2. omgang.

TROND ANDERSEN 4
Åpnet meget bra, og spesielt fant han Solskjær med flere gode pasninger. Falt kraftig - sammen med laget - og slo mange feilpasninger i farlige posisjoner. Har spilt bedre før.

MARTIN ANDRESEN 5
God før pause, der han var den mest kreative på midtbanen. Men litt mer fart ville han ha vært helt gjennom et par ganger. Falt litt i nivå utover i kampen, og ble tatt av et snaut kvarter før slutt.

ØYVIND LEONHARDSEN 3
Hadde en dag med "kvist-fot" igjen i går, og da er han ikke bra. Trives ikke som venstre kant i 4-4-2, og ble noe bedre etter pause som indreløper. Men preget ikke kampen, og var uvenn med ballen.

STEFFEN IVERSEN 6
Meget god før pause, da han - med sola i øynene - vant omtrent hver eneste hodeduell. Kjempet og sloss og la opp til både Solskjær og Leo, uten at det ble stort ut av det. Ble tatt hardt i 2. omgang og preget kampen noe mindre.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR 5
Har spilt langt bedre landskamper enn dette, men scoret igjen - og var nær på et godt skudd like etter. Ujevn i pasningsspillet, og virket sliten. Likevel; godkjent på grunn av kanonen av en goal - og for at han alltid kommer til avslutninger.

SIGURD RUSHFELDT 6
Nytt, godt innhopp. Fikk 45 minutter for Tessem, og gjorde en god omgang ved siden av Iversen, med Solskjær rett bak seg. Var mannen bak innlegget da Solskjær utlignet, og var sterk og tøff mot kleggene av noen islandske midtstoppere.

SUM 12 mann 54
SUM 11 mann 50

Vurdert av Knut Espen Svegaarden og Robert Simsø.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder