- Stoppet kjeften på kritikerne

Andreas Lund ble kongen av Molde stadion onsdag kveld da han stanget inn to mål, og Molde kom tilbake fra 0-2 til seier 3-2.

ARTIKKELEN ER OVER 20 ÅR GAMMEL

For Molde duger, men har fortsatt noen barnesykdommer å rydde unna på den internasjonale scenen. I første omgang presset Molde på fra start, og det så aldri ut som om laget hadde tenkt å ta det mer med ro.

På rekke og rad

Men på tross av flere meget gode sjanser av Odd Inge Olsen, Lund, Freddy dos Santos, Jo Tessem og Daniel Berg Hestad på rekke og rad var det Dimitrios Mavrogenidis som fikk en gratismulighet - og scoret.

Fire minutter senere spratt ballen i beinet til Petter Christian Singsaas og la seg til rette for en kjenning av det Norske landslaget, Zlatko Zahovic - 2-0 til det greske laget.

Mål ut av ingenting

- Det kommer mål ut av ingenting, og i pausen snakket vi om å holde moralen oppe, sier Molde-trener Erik Brakstad til TV-kanalen.

Det klarte Molde som fortsatte presset i andre omgang - upåvirket av det skuffende resultatet av den første.

Etter ni minutter av omgangen kom betalingen. Lund stiger til værs og header ballen i nettet fra kort hold.

Ikke lært

Fem minutter senere møter han innlegget fra Olsen med pannebrasken og sender ballen til 2-2. Også i Athen for tre uker siden fikk grekerne føle hva Lund og hans pannebrask kunne by på, men de hadde tydeligvis ikke lært.

- Dette er noe av det største jeg har vært med på, sier Lund.

- Vi hadde trua på at vi kunne vinne. Vi skapte mye, ble straffet hardt, men fortsatte og pøse på.

Vinnerdelikatessen

Kvarteret før slutt kom matchvinnermålet. Tessem tok seg ned på høyresiden, og la skrått ut til Daniel Berg Hestad som bresidet ballen i mål.

- Det var veldig godt å få disse tre poengene, sier Brakstad.

- Nå håper vi å karre til oss tredjeplassen i gruppen, og få en UEFA-cup-plass, sier Lund, som trolig er på mange proffagenters blokk i disse dager.

Se mer statistikk for Champions League på VG Live.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder