I KULDA: Mario Balotelli har langt fra imponert i Liverpool-trøya, og måtte ofte finne seg i en plass på benken. Kan italiensk tredjedivisjon ble neste stopp? Foto:AFP,

Italiensk Serie C-lag vil redde Balotelli

Laget Lupa Castelii, som spiller på tredje nivå i Italia, ønsker å redde karrieren til utskjelte Mario Balotelli (24).

Hanne Skjellum Mueller
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Balotelli har aldri slått igjennom i Liverpool, etter at han ble hentet i begynnelsen av forrige sesong - for rundt 160 millioner kroner. Nå ønsker den italienske Serie C-klubben Lupa Castilli å redde karrieren til den tidligere Manchester City- og AC Milan-spissen.

Det sier ærespresident i klubben, Marco Amelia, til Gazetta dello Sport.

LAGKOMPISER: Mario Balotelli holdes igjen av tidligere lagkamerat i AC Milan, etter å ha fått rødt kort i oppgjøret mot Napoli i september 2013. Nå ønsker Amelia at Balotelli skal returnere til Italia, og Serie C-spill. Foto:AP,

– Målet vårt er å hente vår venn Mario hit. En spiller som trenger en ny start, fordi vi ser at han ikke ønsker å spille fotball lenger. Fansen har snudd ryggen til ham, og han klarer ikke lenger vise kvaliteten han har, forteller keeperveteranen.

– Nesten umulig

Amelia spilte sammen med Balotelli i Milan, og på det italienske landslaget. Selv har keeperen trappet ned, og spiller for Perugia. Ved siden av er han ærespresident i Lupa Castilla, som kommer fra 33-åringens hjemsted Frascati, like utenfor Roma.

LES OGSÅ: Solbakken tror på Benitez-comeback i Liverpool.

– For Balotelli kan dette være sjansen til å ta riktige steg til å skjerpe seg, ta to skritt tilbake og vise alle hva han er kapabel til. Jeg vil forsøke å ringe ham. Økonomisk sett, får vi se hva som skjer. Men jeg tror at på dette tidspunktet, Mario må finne viljen til å spille fotball, sier Amelia.

– Det blir vanskelig, nesten umulig, siden det er noe fotballen aldri har sett maken til, men jeg tror han kan finne på å gjøre det, legger han til.

Lang vei inn på laget

Balotelli er ikke med Liverpool på sommerturné i Australia og Asia. I stedet er han i England, hvor han har fått beskjed av manager Brendan Rodgers om å komme seg i form. En plass i startoppstillingen for Premier League-klubben kan likevel bli i vanskeligste laget for Balotelli.

SETT DENNE?Ødegaard: – Det er litt surrealistisk.

Bare i dette overgangsvinduet har Liverpool sikret seg tre nye angripere. Sist ut var Christian Benteke, og før det kom Danny Ings og Roberto Firmino. Fra før har de Daniel Sturridge, Divock Origi, Rickie Lambert, Fabio Borini og Jerome Sinclair i spiss-stallen. Med andre ord blir 24-åringen fort Rodgers niende valg for posisjonen.

Premier League

SVUTMP
1Liverpool88002061424
2Manchester City85122791816
3Arsenal84311311215
4Leicester City8422147714
5Chelsea84221814414
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder